Star Wars park

Ukoliko si baš ove godine planirala da posetiš Disneyland ili Disney World, sada je pravi trenutak! OK, ne baš sada, ali da na leto ili u kasnu jesen. Tokom leta, u Kaliforniji će se otvoriti Star Wars park, dok će na Floridi biti otvoren nešto kasnije, tokom jeseni. Za sve ljubitelje kultnog sci-fi ostvarenja, ovo će biti nezaboravno iskustvo u svakom smislu.

Svetsko prvenstvo u fudbalu za žene

Verujem da je i tebe dečko zapostavljao zbog Svetskog prvenstva prošlog leta, ali šta je tu je, stiže nam novo, doduše u ženskom fudbalu. Svetsko prvenstvo u fudbalu za žene počinje u junu, u Francuskoj i krajnje je vreme da zavolimo “najvažniju sporednu stvar na svetu” i podržimo devojke!

Kristen Roupenian objavljuje novu knjigu

Kristen Roupenian je autorka knjige “Cat Person”, koja je izašla u decembru 2017. i postala pravi hit. Već u januaru, dakle, ovog meseca, Kristen objavljuje i svoju drugu knjigu, tačnije, zbirku kratkih priča pod nazivom “You Know You Want This”. Osim ovoga, biće angažovana i oko još jednog romana + filmova i mini-serija, te jedva čekamo da vidimo šta to novo dolazi iz njenog pera!

Spice Girls Reunion Tour

O da, Spice Girls ponovo nastupaju! Doduše, bez Viktorije Bekam… Njihova turneja počinje u junu ove godine u Britaniji, a šuška se da se odavno traži karta više za ovaj spektakl!

Izvor fotografija: instagram.com
Naslovna fotografija: instagram.com/jonsnowposts

Ivana

Comments