Nikada nije bilo lakše promovisati sebe, svoje usluge i proizvode, ali isto tako nikada nije bilo lakše pronaći inspiraciju za sve što nam je potrebno. Instagram je trenutno vodeća platforma, koju mnogi obožavaju iz različitih razloga. Dok jedni Instagram koriste kao kanal putem kojeg će isticati neke važne poruke, drugi ga koriste za ličnu promociju, treći samo da bi pratili druge, a četvrti iz senke i prikrajka sve posmatraju i ulaze na Instagram samo kada žele da pronađu nešto što im je potrebno. Bilo kojoj grupi da pripadate, a možda pripadate i svim grupama, nećete ostati imuni na naredne Instagram profile vrhunskih dizajnera enterijera.

Svima nam je u jednom trenutku potrebna promena, a prostor našeg doma je nešto što i te kako može da utiče na naše raspoloženje i motivaciju. Zato uvek treba tragati za boljim i onim rešenjima koja vam odgovaraju, a za to ne treba da angažujete stručnjaka, već inspiraciju možete potražiti i na Instagramu. Pretražili smo za vas najbolje dizajnere enterijera, koji nesebično dele svoje znanje i ideje.

Corey Damen Jenkins – klasika i sofisticiranost

Corey Damen Jenkins je dizajner čiji profil treba da zaprate svi oni koji uživaju u klasici i bezvremenskom stilu. Njegov talenat se ogleda u isticanju sofisticiranosti, elegantnosti i glamuru. Kombinuje živopisne boje sa luskuznim materijalima, interesantnim zidnim oblogama, vrhunskim nameštajem i specijalno dizajniranom rasvetom. Njegova ideja je da stvori prostor koji nadahnjuje, a želi da svi njegovi klijenti imaju dom koji će biti klasičan, elegantan, a samim tim bez roka trajanja.

Emily Henderson – fotogenični enterijeri

Svetlije boje, boemski stil, živopisniji prostor – tako bi mogao da se opiše stil koji propagira Emily Henderson. Prostori koje je ona uređivala su prilično fotogenični, imaju vrlo simpatične retro detalje. Veruje da svaka soba u jednom domu treba da ima nešto autentično i da treba da izgleda poput vlasnika. To je njena vodilja kada uređuje, a smatra da je dom bez “duše”, ako nema taj retro ili starinski momenat.

Orlando Soria – moderan stil

Orlando Soria pored toga što se dizajner, može da se pohvali i učestvovanjem u popularnom programu “Unspouse My House”, u kojem je koristio svoje znanje kako bi nepoznatim ljudima pomogao da urede svoj dom. Njegov stil krasi vedrina, koju i sam poseduje, ali i te kako prati moderne trendove.

Ken Fulk – jedinstven u neobičnostima

Ken Fulk je jedan od najpoznatijih dizajnera enterijera i njegovo ime se veoma ceni u ovom svetu. I on je odlučio da na Instagramu sa svojim pratiocima podeli sve ono što ga inspiriše i radove na koje je posebno ponosan. Njegov stil je zaista specifičan i svakom prostoru doda notu neobičnosti. Zato, ako vam treba ideja kako da vaš dom izgleda uvek jedinstveno uz neobičan detalj, zapratite Kena i inspiraciju potražite među njegovim fotkama.

Comments