Bo_inside

Enterijer priče su nešto što nam u ovom periodu svakako može zagrejati srca. Iza ovog fantastičnog profila stoji Slobodanka Boba Stević, naša vrsna pijanistkinja, a ujedno i zaljubljenik u lep enterijer. Ova magična kuća smeštena je u Ribnjaku, nadomak Novog Sada, a već uveliko nosi epitet “kuće sa pogledom od milion dolara”. Međutim, ono što je čini posebnom svakako je Slobodankina ljubav prema restauraciji starog nameštaja, koja će vas možda inspirisati da tokom ovog stanja promenite nešto u svom domu.

Snovi u koferima

Blog “Snovi u koferima” zapravo je oaza ideja jedne kreativne putnice iz Beograda. Nastao pre svega kao blog o putovanjima, vrlo brzo postao je mesto na kom uvek možete potražiti dozu inspiracije i saveta o kreativnom pisanju. Jelena Bašević, pored uzbudljivih priča sa putovanja, sa svojim pratiocima deli i brojne savete iz oblasti storytellinga i copywritinga, a sve to praćeno zanimljivim fotografijama iz svakodnevnog života koje nam ukazuju na to da je inspiracija svuda!

Sonja Bajić

Ilustratorka i arhitekta iz Novog Sada, sa trenutnim boravištem u Parizu autorka je, između ostalog, sjajnih ilustracija za blog (koji je postao i knjiga) “Kakva ženska” (oh-la-la, eto još jedne ideje za čitanje u izolaciji!) o značajnim poznatim, ali i manje poznatim ženama koje su dale doprinos našoj istoriji, kulturi i umetnosti. Sonjin Instagram profil biće vam stvaralačka inspiracija sada, ali ništa manje ni kada ponovo budemo u mogućnosti da vreme provodimo napolju, zato ne zaboravite da kliknete “follow “ čim se sledeći put uključite na svoj Instagram.

Naslovna fotografija: instagram.com/zagaclothing

Vladislava Milovanović

Comments