Stočić za kafu je definitivno onaj jedan detalj koji daje neodoljiv šarm tvojoj dnevnoj sobi i bez kojeg, kad ga jednom nabaviš, više nećeš moći! Tako da, ukoliko razmišljaš na koji način možeš oplemeniti prostor u kojem najčešće boraviš, verujem da nema razloga da i dalje razmišljaš – nabavi stočić za kafu! Uz udoban krevet i fotelje prepune mekih, dekorativnih jastučića ovaj komad nameštaja će se savršeno uklopiti i “zaokružiti” celu priču. I da, tvoja dnevna soba i te kako može izgledati nalik onim koje svakodnevno čežnjivo gledaš na Instagramu!

I, dobro sad, nabavila si stočić za kafu, ali, kako da ga urediš da bude tako Instagram Worthy? Evo nekoliko ideja!

Prvo, možeš da nabaviš stočić koji je sam po sebi interesantnog dizajna, pa mu preterana dekoracija neće ni biti potrebna. Svakako, malo cveća, sveća ili omiljenih knjiga i biće skroz simpatično! Takođe, stolove koji su sasvim stakleni, možeš ukrasiti i detaljima koji će stajati ispod stola, za slučaj da na njemu nemaš dovoljno mesta. Modni magazini, interesantne vaze i ukrasni kristali takođe dolaze u obzir.

Instagram Worthy Šik ideje kako da stilizuješ svoj stočić za kafu 1 Instagram Worthy: Šik ideje kako da stilizuješ svoj stočić za kafu
Comments