Postoji nešto u promenama u sezoni koje podstiču ljude da se organizuju, ali ne postoji pravilo koje kaže da sve treba sakriti u plastične kante, torbe i kartonske kutije. Takav način skladištenja stvari nije baš ekološki, a nije ni preterano atraktivan. Imajući to u vidu, bacili smo pogled na neka tradicionalna skladištenja – kako ređati šminku, rukavice i nakit, bočice parfema i ostale ukrase – i potražili praktične načine da svoje stvarčice lepo složite na otvorenom.

Umesto da skrivate svoje omiljene komade nakita u duboke fioke i kutije za nakit, naređajte ih na neki retro svećnjak i postavite ga na policu pored ogledala ili na neko drugo mesto koje vama odgovara. Ne samo da je to prostor za uštedu, već je i odličan način da prezentujete svoj ukus na veoma kompaktan i inovativan način.

druga slika3 Instant nadgradnja: Skladištenje sa stilom

Moderni svećnjaci kao savršeno mesto za vaš nakit

Znate već kako ujutru, kad se probudite, kreće jurnjava i spremanje za posao, pa gubite svoje dragoceno vreme tražeći šminku u neseserima i po policama, stalno negde zaturite krejon, ajlajner ili karmin, ne možete iz prve naći bronzer ili rumenilo. Pored tako izvanrednih i modernih pakovanja danas, zašto ne poslužite svoje komade šminke, doslovno, na srebrnom poslužavniku?

treca slika2 Instant nadgradnja: Skladištenje sa stilom

Šminka na dohvat ruke

Od običnih i jednostavnih, preko zanimljivih i specifičnih, sve do skupih i šarmantnih čaša, u zavisnosti od vašeg ukusa, možete ih iskoristiti za skladištenje četkica za rumenilo, četki za kosu, maskara, ajlajnera i sl. Zašto da ne?

cetvrta slika2 Instant nadgradnja: Skladištenje sa stilom

Upotrebite svoje čaše na potpuno lud i moderan način

Imate kolekciju specijalnih sapuna, lepo upakovanih i savršenih mirisnih nota, onih koje ste sakupili sa raznih putovanja ili boravaka u nekom od luksuznih hotela. Da li ih na kraju najčešće upotrebite za najgrublje poslove u kući, ili možda skupljaju prašinu dok skroz ne propadnu? Samo napred, stavite ih u staklene okrugle vaze, staklene činije za slatkiše i slično. Ne samo da će izgledati sjajno, već će mirisati za nijansu lepše.

peta slika2 Instant nadgradnja: Skladištenje sa stilom

"Soap jar" u vašem kupatilu kao novi aksesoar enterijeru

Manji, kitnjasti, srebrni stalak za voće perfektno je mesto da na njega smestite sve brendirane bočice vaših najdražih parfema. Tako stalak može imati dvostruku funkciju, a vi odaberite ovu kao dekor, jer ćete tako osloboditi malo mesta u kuhinji, a i malo ispred ogledala.

sesta slika1 Instant nadgradnja: Skladištenje sa stilom

Skup bočica parfema na vaš način


Sofija Soković je hiperaktivna, radoznala, nestrpljiva. Voli putovanja, neobične i korisne stvari, optimistične i zanimljive ljude. Veliki je obožavalac mode, Italije, putovanja i psiholoških knjiga. U stalnoj je potrazi za inovativnostima u svakom pogledu. Omiljeni citat: “Hope for a miricle, but never depend on one. And make them wounder why are you still smiling”.

Comments