Kako se osećate danas? Da li ste dobro, da li ste srećni?

Ukoliko niste, to je verovatno zato što mrzite svoj posao ili ste bolesni, ili vas je ostavio dečko ili vas je devojka prevarila?

Toliko je mogućih razloga za to što se osećate loše, ali šta je to što ljude čini srećnim?

Kada legneš u krevet nakon napornog dana

Ukoliko si imao užasan dan, nijedna osoba, nijedan izlazak, ništa ti ne može toliko pomoći koliko to da se dobro naspavaš. Zagrli svoj mekani jastuk, pomiriši svoj pufnasti jorgan i prepusti se carstvu snova.

sleep musicians focal dystonia Instant sreća: Ovaj osećaj je toliko potcenjen

Kada prvi put budeš golišav sa nekim

Onaj osećaj kada tvoja koža dodiruje njegovo golo telo i to po prvi put. Koliko je neprocenjiv taj osećaj? Nasloni glavu na njegovo rame i uživaj u ovom momentu maksimalno.

Media Default ArticleImages oral sex Instant sreća: Ovaj osećaj je toliko potcenjen

Savršen obrok

Dobar obrok je uvek dobrodošao, ali još ukoliko ste gladni, osećaj savršenstva kada pojedete prvi zalogaj omiljenog jela ničim se ne može platiti. Tako da kada vam nije do života, ne glupirajte se i zaboravite na dijete. Naručite svoju omiljenu hranu i dobro se najedite.

klopa Instant sreća: Ovaj osećaj je toliko potcenjen

Kad si u pravu

Ima li šta lepše od toga kad kao neko dete likuješ jer si bio u pravu. Naročito ukoliko vam kontrira neko ko vam baš i nije omiljena osoba i na kraju se ispostavi da je taj neko pogrešio. A ko je bio u pravu? Vi! Slobodno uživajte u svojoj maloj pobedi, zaslužili ste.

262607 Instant sreća: Ovaj osećaj je toliko potcenjen


Lenka Gatić

Comments