#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

IntegracIAA 2017: Nije konferencija o marketingu, jeste konferencija za marketare

IntegracIAA 2017: Nije konferencija o marketingu, jeste konferencija za marketare

IntegracIAA 2017 Nije konferencija o marketingu jeste konferencija za marketare IntegracIAA 2017: Nije konferencija o marketingu, jeste konferencija za marketare

Sekcija mladih profesionalaca (International Advertising Association Young Professionals – Serbian Chapter) šestu godinu po redu organizuje konferenciju pod nazivom IntergracIAA. Ove godine sa temom: REstart, REfresh, REdesign & REcreate. Konferencija će se održati 21. maja, u Rooftop Sali hotela 88 Rooms.

Konferencija ima za cilj da okupi mlade profesionalce i studente koji imaju ambiciju da rade na sebi, da se usavršavaju, steknu nove kontakte i znanja. Za razliku od prethodnih IntegracIAA, ove godine Sekcija se opredelila da kroz seriju interaktivnih radionica učesnicima pomogne u spoznaji onoga što zaista žele. Učesnici će imati jedinstvenu priliku da prisustvuju vrhunskim treninzima, koji su do sada bili dostupni samo top menadžmentu nekih od najuspešnijih kompanija.

Prisutne će kroz radionice voditi Stella Karl Ćosić, bivši Generalni menadžer Soko Štark-a, a sada uspešni Executive Coach i osnivač MotivTim-a. Učesnici će imati priliku da, zajedno sa Stellom, otvore temu koliko je važno otrgnuti se masi i uz jasnu viziju kreirati svoj lični život.

Održavanje konferencije su podržale kompanije: Apatinska pivara, AD Imlek, JAFFA DOO Crvenka, The Coca-Cola Company, Strauss Adriatic d.o.o., Direct Media d.o.o. i Erste Bank Srbija.

sponzori IntegracIAA 2017: Nije konferencija o marketingu, jeste konferencija za marketare

IntegracIAA je jedan od najvažnijih i najvećih događaja Sekcije, koja ima za cilj unapređenje mladih ljudi, njihovih znanja i tehnika. Pored toga ona omogućava nova poznanstva i razmenu iskustava. Sam organizator događaja – Sekcija Young Professionals je deo IAA Srbija od 2011. godine. Okuplja mlade ljude do 30 godina koji su već zakoračili u svet marketinških komunikacija ili se za to pripremaju kao apsolventi na fakultetima na kojima se izučava marketing. Srpski ogranak IAA jedan je od najaktivnijih i najperspektivnijih u okviru IAA mreže.

Ulaz na konferenciju je, kao i ranijih godina, slobodan za sve zainteresovane uz prethodno popunjavanje prijave i slanje CV-a. Prijave su otvorene od 8. do 14. maja. Broj mesta je ograničen na 150. Više informacija o prijavi na sajtu IAA ili FB stranici: IAA Young Professionals Serbian Chapter.

Editors choice