Hot topics

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

Minimalizam jeste kul (ili je barem bio), a vreme je da se rešiš stega jednostavnosti kada je u pitanju dizajn enterijera. Ukoliko nisi fan boja i šara u svom domu, sada je pravi trenutak da se posvetiš tome i istražiš da li ih zaista ne voliš, kao i šta one mogu da urade za tvoj dom. Ukoliko se plašiš da se tvoj tepih neće slagati sa bojom zidova jer nisu u istoj nijansi, oslobodi se tog opsesivno kompulsivnog razmišljanja. Ukoliko ti treba boost samopouzdanja u dekorisanju, evo nekoliko korisnih saveta poznatih dizajnera enterijera koji će te nadahnuti da u svoj enterijer uneseš boju i patern.

Započni sa raspoloženjem i pronađi inspiraciju

Unapred razmisli kakvu priču želiš da preneseš svojim enterijerom prilikom redizajniranja prostora. Jedna od prvih stvari koje treba da uradiš kad razmišljaš da svoj dom osvežiš bojama je razmišljanje o raspoloženju koje želiš da stvoriš. Razmisli o mestima koje si posetila i na koji način su na tebe uticale boje koje si na tim mestima sretala. Priča o koloritu doma se ne završava odabirom samo jedne boje, već više nijansi koje će upotpuniti viziju. Nećeš postići efekat šarenog, skladnog i zabavnog ukoliko samo “nabacaš” boje, jer su ti potrebne, nazvaćemo ih “srednje boje”, koje će upostaviti vezu između primarnih i dekorativnih boja.Važno je da shvatiš šta ti se sviđa i šta te privlači kako bi odabrala adekvatne nijanse.

View this post on Instagram

#interiorinspo #home #decoration

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Boja je lična

Važno je da znaš koja boja te privlači i da razmisliš o tome. Ono što za tebe predstavlja udoban i prijatan prostor zavisi od toga šta ti lično voliš. Svetle boje bude osećaj prozračnog i laganog prostora, srednji tonovi stvaraju osećaj udobnosti, a tamne boje bude dramatičnost. Šta za tebe znači udobnost? Ako je prvi pojam koji ti pada na pamet toplina, onda ti savetujemo da razmisliš o toplim, srednjim tonovima. Ipak, možda se bolje osećaš  kada je prisutna neka dramatičnost i kada si u tamnijem prostoru, a možda među vazdušastim i sanjivim tonovima.

View this post on Instagram

#interiorinspo #home #decoration

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Editors choice