U Dobračinoj ulici u broju 37  svakodnevno se emituje velika doza kreativnosti na jednom mestu. Ono se zove “Dressing“, a radi se o dizajnerskom studiju koji je okupio šest mladih kreatora i to: Anu Grebec, Ivanu Đurić, Ivanu Pilju, Kristinu Bekvalac, Mariju Sinđelić i Aleksandra Zabunovića. Svi oni su za sedam godina zajedničkog rada u ovom studiju postigli velike uspehe u svetu mode, o čemu svedoči i podatak da njihove modele nose domaće, ali i svetske zvezde, kao i da su redovni učesnici naših i stranih Fashion Week-ova.

Natasa Bekvalac Kristina Bekvalac Wannabe intervju: Dizajneri studija Dressing

Nataša Bekvalac u modelu Kristine Bekvalac

Za naš magazin oni su nam odgovorili na po jedno pitanje koje bliže opisuje specifičnosti njihovog rada.

WANNABE MAGAZINE: Kako uspevate da kreirate haljine koje izgledaju moderno i u skladu sa vremenom u kojem živimo, a istovremeno odišu nekadašnjim glamurom slavnih holivudskih diva?

ANA GREBEC: Volim glamur i šik prošlih vremena, ali volim i svedenu avangardu budućnosti. Balansiram između. Smatram da je neophodno osvrtati se na prošlost, da žena ne bi izgubila svoju ženstvenost, a istovremeno zato što je “moda stvorena da postane staromodna”, kako je rekla Koko Šanel, uvek je moramo osvežavati, doosmišljavati. Kako izabrati: volani i mašnice ili matematička preciznost i geometrija!? Zašto ne obe forme – to je dizajn našeg vremena!

Sajsi MC Ane Grebec Wannabe intervju: Dizajneri studija Dressing

Sajsi MC u modelima Ane Grebec

Comments