Poznatu Novosađanku Ninu Seničar svetski mediji sa pravom nazivaju jednom od najlepših Srpkinja, a da samo lepota nije dovoljna da se postigne uspeh dokazala je impresivnom karijerom glumice, modela i tv voditelja. Od 2012. godine živi i radi na relaciji SAD – Srbija, a zahvaljujući kvizu “Ja volim Srbiju” imamo priliku da je svake nedelje gledamo na malim ekranima. Svoje obožavaoce obradovaće debi ulogom u filmu “Prokleti pas” koji u bioskope stiže ove jeseni. Ovo je njena prva uloga u jednom srpskom filmu, a osim iskustava sa filma Nina nam otkriva i svoju fitnes rutinu i kako izgleda njen život kada se ugase kamere.

Sa svega 14 godina si počela da se baviš glumom u školi što te je verovatno negde i uputilo na to da kasnije svoju profesiju usmeriš ka kamerama i sceni. Kako si u tom trenutku videla i zamišljala svoju budućnost?

Sa 14 godina sam maštala da odem na Olimpijadu u preponskom jahanju i na glumu sam krenula jer sam bila zaljubljena u dečka iz moje škole koji je isto išao na glumu. Ko bi rekao da će mi ta odluka promeniti ceo zivot. (smeh)

Nina Senicar Reebok Classic 1 Intervju sa Ninom Seničar: Lepota ne garantuje uspeh

Tokom studija na Univerzitetu u Milanu si otpočela i svoju karijeru koja je u vezi sa televizijom i voditeljskim poslom. Koliko je bilo teško napredovati u stranoj zemlji?

Jezik je sigurno bio najveća prepreka. Ja sam studirala na engleskom i nisam govorila italijanski, ali sam ga na sreću brzo naučila. Mada, uvek ostaje taj osećaj da se ne boriš na svojoj teritoriji i uvek te gledaju kao stranca. Taj osećaj imam i sada u Americi, i iako sam naučila da živim sa tim, lepo bi bilo da je naša zemlja imala više toga da ponudi mladim ljudima i da toliki broj nas nije morao da ode i pokuša da napreduje u stranim zemljama.

Nina Senicar Reebok Classic 2 Intervju sa Ninom Seničar: Lepota ne garantuje uspeh

Po čemu pamtiš svoje prve trenutke pred TV kamerama? Da li je bilo treme, kako si se osećala na samim počecima?

U početku je bilo treme. Već od prve emisije bila sam svesna da me više od 8 miliona gledalaca posmatra svake večeri. Međutim, ja na tremu gledam kao na nešto pozitivno i koristim taj adrenalin da budem što bolja.

U celoj ovoj priči, otkrila si i svoj talenat za modeling. Dosta profesija i različitih sfera u karijeri te karakteriše, ali šta je od svega toga ono što je tebi najdraže?

Modeling je za mene isto neka vrsta glume u nekom najmanjem obliku. Iako je bez reči i ispred foto aparata, najbolji modeli i te kako moraju da znaju da ispolje emociju pogledom, pokretom…

Comments