Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Ljudi koji su do sada išli na razgovore za posao, vrlo dobro znaju kako čitav proces izgleda, ali i da on može biti pomalo stresan, naročito ako ste tremaroš. Tako se, neretko, ljudima može desiti da baš u trenutku kada joj vreme nije, dožive blokadu i potpuno se zbune. Iz ovakvih situacija mogu se izvući samo najsnalažljiviji, a ako vi baš ne spadate u tu grupu, mi vam danas otkrivamo šta treba da radite ako vam se desi blokada tokom intervjua za posao.

intervju za posao blokada 1 Šta da radite ako imate blokadu tokom intervjua za posao?

Smirite se

Trema u trenucima razgovora za posao može učiniti da budete previše uzbuđeni, da brzo govorite, a da samim tim budete i brzopleti. Zato je neophodno da se, kada dođe do blokade, prvenstveno smirite, uzmete vazduh i probate da odgovorite na pitanje. Ukoliko odgovor ne znate, nemojte se nervirati i to otvoreno pokazivati, jer se svakome može desiti da ne zna, a vi u tom trenutku jednostavno ništa ne možete da promenite.

Editors choice