Ipanema i Žizel Bundšen (Gisele Bündchen) nam poručuju da osmislimo svoje leto. Čini se da su oni već obavili taj posao, jer nam je stigla fantastična “Hot Sands” letnja kolekcija sandala inspirisana Brazilom sa Žizel kao zaštitnim licem. Savršeno. No, to nije sve. Ipanema ima još jedno iznenađenje za sve devojke.

Outdoor Ipanema GB Hot Sands English Ipanema bira srpsku Gisele Bündchen – prijavi se!

Traži se srpska Žizel Bundšen! Kompanija Carvel, agencija SuperStar world wide, ambasada Brazila i sajt Nadlanu.com, organizuju konkurs za sve devojke koje smatraju da liče na Žizel Bundšen! Uslovi nalažu da se na konkurs mogu prijaviti devojke iz starosne grupe od 14 do 30 godina, kao i da su visine između 170 i 180 cm. Konkurs traje od 1. maja do 15. juna kada će se obaviti presek i izabrati finalistkinje, da bi se konačno 28-og juna u ambasadi Brazila proglasila pobednica konkursa, srpska Žizel Bundšen. Pobednicu očekuju veoma vredne nagrade poput 10 dana u Brazilu ili Španiji, kao i status zaštitnog lica nove kolekcije “Hot Sands” modne marke Ipanema u Srbiji. Drugoplasirana osvaja letovanje u Grčkoj ili Turskoj, a trećeplasirana u Crnoj Gori ili Hrvatskoj.

Takmičarke će proći kroz stroga ocenjivanja višečlanog prestižnog žirija koji će pokušati da, ne samo na osnovu izgleda odluči koja je devojka najzaslužnija da ponese titulu čuvene manekenke. Žiri čine sledeća istaknuta imena: Njegova ekselencija Alexsandre Addor (ambasador Brazila u Srbiji), Miroslav Stanojević (direktor Carvel-a, zastupnika Ipaneme za Balkan), Jelena Ivanović Tomašević (model & casting direktor), Marcello Mura (hairdresser Metodo Rossano Ferreti Beograd), Nebojša Babić (fotograf, studio Orange), Minja Miletić (novinar Tv Pink), Jelena Babić (slikar i dizajner), Uroš Ignjačević (direktor Trident Media Group), Goga Grubješić (art direktor SuperStar world wide) i Filip Maksimović (koreograf i stilista).

Svaki od članova žirija će imati posebne kriterijume ocenjivanja kandidatkinja, a ono što je veoma bitno naglasiti jeste da su pored fizičkog izgleda možda bitnije neke druge karakteristike, pa će se tako između ostalog ocenjivati i ekološka svest takmičarki jer upravo Žizel u saradnji sa Ipanemom veruje da moda i ekologija mogu da udruže svoje boje i energiju, te pored nove kolekcije promoviše i ekološku svest.

Ukoliko smatraš da poseduješ kvalitete Žizel Bundšen, prijavi se ovde i možda baš ti postaneš zaštitno lice nove kolekcije Ipaneme u Srbiji. Srećno!


Tara Tomović je studentkinja novinarstva i najveći beogradski hedonista. Optimistična plavuša koja jedino zaljubljenost u Anthony Kiedisa nije prerasla. Totalno drugačija od drugih. Moto: “Energy flows where your attention goes.”

Comments