Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Irina+Shayk+Twelve+New+York+Premiere+KXEoT0HHU8Xl Irina ShaykPrelepa Ruskinja je jedan od vodećih svetskih top modela, još od 2007. godine kada je počela da se pojavljuje u “Sports Illustrated” magazinu u ediciji najlepših devojaka u kupaćim kostimima poznatih brendova. Odskočna daska za nju, u svakom smislu, bila je 2010. godina i naslovnica na kojoj se našla. Od tada, ređaju se uspešne modne kampanje u kojima je ona zaštitno lice, za Guess, Beach Bunny,  Armani Exchange, Intimissimi, Victoria’s Secret.

Irina Shaykhlislamova je rođena 6. januara 1986. godine u Rusiji. Za taman ten može da zahvali tati, a krupne zelene oči nasledila je od mame, koja je bila učiteljica klavira u obdaništu. Njen otac je bio rudar i preminuo je kada joj je bilo samo 14 godina, ostavljajući porodicu bez dinara. Irina je u muzičkoj školi učila klavir i pevala je sedam godina u horu, da bi kasnije upisala marketing. To joj nije bilo previše interesantno, pa je sa starijom sestrom upisala školu za modele. Tada je Guia Jikidze primetila njenu nesvakidašnju lepotu i preporučila joj je da se bavi modelingom. Gulia je takođe otkrila Nataliu Vodianovu, Eugeniu Volodinu, Polinu Kouklinu, Elenu Melnik…

Karijeru započinje u Parizu sa 19 godina, ubrzo zamenjuje Anu Beatris Barros kao zaštitno lice Intimissimi-ja, potpisuje ugovor za “Sports Illustrated”, što se pokazalo kao pun pogodak u njenoj karijeri. Nakon što je tri godine bila u Intimissimi-ju, postaje glavni ambassador brenda 2010.

Irina voli da provodi vreme sa svojim psom Cezarom, dečkom Ronaldom Kristijanom i sestrama. Sa Kristijanom Ronaldom se upoznala radeći kampanju za Armani Exchange i od tada su nerazdvojni.

Ona zrači na poseban način, a njeno vreme tek dolazi! U međuvremenu, uživajte u fotografijama prelepe Irine.


Jovana Miljanović je, pre svega, veliki sanjar. Ispunjava je pisanje i blogovanje, zanimljiva joj je twitosfera i upoznavanje novih ljudi. Živi za putovanja, skijanja, modu, umetnost i uskusnu hranu. Omiljeni citat: “Per aspera ad astra”. Spremna na sve da ostvari svoje snove.

Editors choice