Irina+Shayk+Twelve+New+York+Premiere+KXEoT0HHU8Xl Irina ShaykPrelepa Ruskinja je jedan od vodećih svetskih top modela, još od 2007. godine kada je počela da se pojavljuje u “Sports Illustrated” magazinu u ediciji najlepših devojaka u kupaćim kostimima poznatih brendova. Odskočna daska za nju, u svakom smislu, bila je 2010. godina i naslovnica na kojoj se našla. Od tada, ređaju se uspešne modne kampanje u kojima je ona zaštitno lice, za Guess, Beach Bunny,  Armani Exchange, Intimissimi, Victoria’s Secret.

Irina Shaykhlislamova je rođena 6. januara 1986. godine u Rusiji. Za taman ten može da zahvali tati, a krupne zelene oči nasledila je od mame, koja je bila učiteljica klavira u obdaništu. Njen otac je bio rudar i preminuo je kada joj je bilo samo 14 godina, ostavljajući porodicu bez dinara. Irina je u muzičkoj školi učila klavir i pevala je sedam godina u horu, da bi kasnije upisala marketing. To joj nije bilo previše interesantno, pa je sa starijom sestrom upisala školu za modele. Tada je Guia Jikidze primetila njenu nesvakidašnju lepotu i preporučila joj je da se bavi modelingom. Gulia je takođe otkrila Nataliu Vodianovu, Eugeniu Volodinu, Polinu Kouklinu, Elenu Melnik…

Karijeru započinje u Parizu sa 19 godina, ubrzo zamenjuje Anu Beatris Barros kao zaštitno lice Intimissimi-ja, potpisuje ugovor za “Sports Illustrated”, što se pokazalo kao pun pogodak u njenoj karijeri. Nakon što je tri godine bila u Intimissimi-ju, postaje glavni ambassador brenda 2010.

Irina voli da provodi vreme sa svojim psom Cezarom, dečkom Ronaldom Kristijanom i sestrama. Sa Kristijanom Ronaldom se upoznala radeći kampanju za Armani Exchange i od tada su nerazdvojni.

Ona zrači na poseban način, a njeno vreme tek dolazi! U međuvremenu, uživajte u fotografijama prelepe Irine.


Jovana Miljanović je, pre svega, veliki sanjar. Ispunjava je pisanje i blogovanje, zanimljiva joj je twitosfera i upoznavanje novih ljudi. Živi za putovanja, skijanja, modu, umetnost i uskusnu hranu. Omiljeni citat: “Per aspera ad astra”. Spremna na sve da ostvari svoje snove.

Comments