Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

U poslednje vreme svi pokušavamo da što više pribegnemo jednostavnim rešenjima kada su u pitanju nega kože i kose. Ono što svima ide na ruku jesu upravo saveti za negu koji se tiču nekih prirodnih proizvoda i namirnica, koje svi sigurno imamo u kući, koji deluju dosta brzo, a imaju snažan efekat. Raznorazne maske, mešavine od spojenih namirnica koje imate u frižideru ili špajzu, veoma su dobre jer pre svega vi sigurno znate šta se nalazi unutra, znate kompletan sastav. Znate da nećete staviti nešto što vam ne odgovara, a najbolje od svega jeste to što nema hemijskih dodataka i supstanci koje su napravljene veštačkim putem. Zašto kupovati nešto što jako puno košta, kad već imate sve u svojoj kući, Jedna namirnica koju sigurno veoma volite, a koja vam može mnogo pomoći jeste kafa.

Iskoristite kafu u svojoj kozmetičkoj nezi Iskoristite kafu u svojoj kozmetičkoj nezi (YOUTUBE)

Zrna kafe bogata su kofeinom i polifenolima, a oni veoma jaki antioksidansi. Takođe, sadrži i mnoge organske i voćne kiselina, masti, alkaloide, minerale i još mnogo toga. Kafa je veoma efikasna kod smirivanja upalnih procesa i nadutosti, kod prevencije starenja kože i još mnogo toga. A šta sve možete uraditi sa kafom, kako je možete iskoristiti i u svom kupatilu, otkrivamo vam ukoliko do sada niste znali.

Editors choice