Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

U utorak, 18. Septembra  na splavu  „Amsterdam“ održana je promocija nove linije keramičkih tiganja  „Kaufmax“, čije je zaštitno lice slavni kuvar Saša Mišić, vrhunski šef, čiji specijaliteti ostavljaju bez daha, a njegov šarm i neposrednost razoružavaju.

Keramičko posuđe “KaufMAX” je revolucionarno keramičko posuđe koje će umnogome popraviti kvalitet vašeg života: biće vam potrebno manje vremena za kuvanje, zdravije ćete se hraniti, a priprema obroka će postati zabava u kojoj ćete neizmerno uživati.

KaufMAX 0197 “Ispeci pa reci”: Nova linija keramičkog posuđa “KaufMAX”

Zaštitno lice kampanje “Ispeci pa reci” iz programa “KaufMAX” je slavni kuvar Saša Mišić, vrhunski šef, čiji specijaliteti ostavljaju bez daha, a njegov šarm i neposrednost razoružavaju.

Tokom predstavljanja 6 tiganja pod sloganom “Ispeci pa reci”, različitih dimenzija i za različite namene, Saša je uz asistente iz publike na praktičnom primeru, kuvajući u kuhinji koju je po njegovim savetima savršeno izradio “Bane kuhinje” iz Subotice, pokazao kako se može ispeći jaje bez kapi ulja, pripremiti kineska hrana u voku koja podjednako lepo miriše i izgleda, ali i zadržava sva hranljiva svojstva, otkrio je kako se prave pokidane palačinke, prisutnima pojasnio zašto je “Kaufmax” keramičko  posuđe mnogo zdravije i korisnije u domaćinstvu od svih drugih.

U asortimanu “KaufMAX” keramičkog posuđa nalaze se:

– Tiganj 20cm

– Tiganj 24cm

– Tiganj 28cm

– Vok

– Gril tiganj

– Tiganj za palačinke

Prednosti keramičkog posuđa su višestruke:

– Ne lepi se

– Ne grebe se

– Ravnomerno raspoređuje toplotu po celom tiganju

– Poseduje ergonomsku ručku

– Bez upotrebe masnoće – zdravo kuvanje

– PFOA free (bez otrovnih isparenja)

Pripremanje namirnica u ovom posuđu je zdravije od prženja na teflonskoj ili bakarnoj podlozi. Osim toga, ovakvo posuđe je veoma lako i praktično za korišćenje, pa nije čudno što je u kratkom roku steklo veliku popularnost. Specijalna podloga zaštićena je tankim keramičkim premazom. Izuzetno je glatka, tako da nema lepljenja hrane prilikom prženja čak ni na visokim temperaturama, samim tim je i mešanje i okretanje namirnica mnogo lakše. Keramička glazura se jednostavno čisti, papirnim ubrusom se najpre otklone svi tragovi hrane i masnoće, posle čega deluje kao da je oprana, jer se hrana prethodno nije lepila. Ukoliko je potrebno, posuda može da se opere blagim sredstvom za ručno pranje ili u mašini za sudove.

Predstavnici medija, ali i predstavnici iz najvećih srpskih lanaca prodaje uživali su u prijatnom ambijentu splava “Amsterdam”, pažljivo upijajući Sašine savete kada su”Kufmax” keramički tiganji u pitanju.

Mišić koji je majstor kuhinje i ambasador udruženja kreativnih kuvara Srbije je specijalno za sve prisutne osmislio recept koji je nazvao “Sašin toranj ukusa”. Koristeći različite ukuse Srbije, pokazao je prisutnima kako se lako mogu kombinovati i slagati ukusi, i kako je kuvanje zapravo jedna beskrajna, maštovita igra.

KaufMAX Adriana Cortan “Ispeci pa reci”: Nova linija keramičkog posuđa “KaufMAX”

Adriana Čortan

KaufMAX Ana Pendic i Sasa Misic “Ispeci pa reci”: Nova linija keramičkog posuđa “KaufMAX”

Ana Pendić i Saša Mišić

Među zvanicama su bili i voditelji Adriana Čortan, Irena Atanasković, Boban Spasojević, a program je vodila šarmantna Ana Pendić.

Editors choice