Teško je zamisliti da je ova Amerikanka upečatljivog imena tek prije nepune dvije godine, u jesen 2010, zainteresirala svijet svojom pojavom na tjednu mode u Milanu. Otvorila je i zatvorila Pradinu reviju, a sebi je nakon toga definitivno otvorila vrata modelinga na najbolji mogući način.

editorijali Istinska modna muza: Arizona Muse

Jednako dobro se snalazi u različitm stilovima

Arizona bi možda i ranije zabljesnula da joj trudnoća nije privremeno pomutila planove. Sa osamnaest godina taman je bila krenula ostvarivati karijeru modela kada je ostala trudna sa sinom Nikom (Nikko). Pauza joj nije štetila jer se, nakon poroda, odlučila još jednom okušati na kastinzima i to u Njujorku. Ovog puta tajming je bio savršen jer joj je njena snažna, oštra ljepota priskrbila angažmane na gotovo svim bitnijim revijama u 2010. godini, kao i pojavljivanje u reklamama Yves Saint Laurenta i Prade.

sin1 Istinska modna muza: Arizona Muse

Arizona i maleni Niko zajedno su snimili kampanju za J Crew

Ono što je izdvaja iz mase drugih ljepotica su neobične crte njenog lica što posebno oduševljava vizažiste koji imaju prilike raditi s njom. Dobrim potezom pokazala se odluka da na početku karijere ošiša svoje plave uvojke nakon čega je postala prepoznatljiva po strogoj, smeđoj bob frizuri. Njen drugi zaštitni znak su guste debele obrve koje su, kad se pojavila, automatski postale hit i svi su htjeli imati baš takve. Urednica ljepote časopisa “Vogue”, Sara Braun (Sarah Brown) izjavila je kako je Arizona zavela cijelu industriju svojim obrvama.

kosa Istinska modna muza: Arizona Muse

Od slatke plavuše pretvorila se u vamp brinetu

Osim po fizičkim karakteristikama Arizona je postala tako tražena zbog nevjerojatne zrelosti i snažne privlačnosti kojom zrači ispred kamere. Njena sposobnost prezentiranja u različitim ulogama i aura neustrašive žene budi asocijacije na Lindu Evanđelistu (Linda Evangelista) i Nataliju Vodianovu (Natalia Vodianova).

cover Istinska modna muza: Arizona Muse

Arizona na naslovnici australskog izdanja "Vogue"-a

U svojim referencama može se pohvaliti nošenjem revija za sve poznate dizajnere, a 2011. godine bila je glavno lice snimanja za čak deset različitih nacionalnih izdanja časopisa “Vogue”. U talijanskom, ruskom, korejskom i australskom izdanju pripala joj je i čast da krasi naslovnicu.


Dina Zupčić voli crnu boju više od bijele, pisanu riječ više od izgovorene. Grozi se zime i hladnoće, obožava ljeto i sunce. Za sreću joj je potrebna čokolada i dragi ljudi, a slobodno vrijeme najradije provodi u vremenski neograničenom ispijanju kave i vođenju bloga leeloo’s store.

Comments