Sećate li se “najpopularnije najgore pesme na svetu” pod nazivom “Friday”? Mislili ste da se u skorije vreme neće pojaviti ništa gore od toga? Došlo je vreme je da vas razuverimo! Rebeka Blek (Rebecca Black) dobila je adekvatnu zamenu. Reč je o mladoj Nikol Vestrbruk (Nicole Westbrook) koja je nedavno snimila spot za svoju pesmu “It’s Thanksgiving”. Ovaj video već je pogledalo preko 3,5 miliona ljudi, a broj pregleda raste iz minuta u minut.

Slika 2.2 Nicole “It’s Thanksgiving” nova najomraženija pesma

Nikol Vestbruk u spotu

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je autor pesme “It’s Thanksgiving” čovek iz nekadašnje kompanije “Ark Music Factory”, koja je zaslužna za numeru “Friday”. U ulozi režisera našli su se Ian Hočkis (Ian Hotchkiss) i Kris Lov (Chris Lowe), a po svemu sudeći, u oba spota se pojavljuje i isti reper.

Pogledajte i vi ovaj novi internet fenomen o kom će se nesumnjivo pričati u narednim danima.

Izvor fotografije: adrants.com


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Comments