Ovoga puta dobio sam sjajan zadatak od dvedesetprvog fashion Selectiona, veliki izazov i velikog glumca u svetskoj kinematografiji, Roberta de Nira, u odličnoj ulozi u filmu “Taksista” (Taxidriver) i fenomenalnu priliku za saradnju sa našim velikim glumcem Miodragom Mikijem Krstovićem.

Hollywood Charmers 024 Ivan Golubović: Taksista kao inspiracija

Drugačije je uvek najbolje

Glavni lik “Taksiste”, Travis, koga glumi De Niro, predstavlja vanvremensku ličnost kao produkt jednog veoma teškog vremena, koji prolazi kroz brojna preispitivanaja i teške odluke. Film, kao umetnost, idealan je da publici približi unutrašnju borbu svakog pojedinca.

Hollywood Charmers 022 Ivan Golubović: Taksista kao inspiracija

Za prave džentlmene

Travis pleše na ivici između realnosti i fikcije, neprestano tražeći odgovor gde zaista pripada. Upravo taj njegov unutrašnji ples po ivici bila je moja inspiracija za ovu kolekciju i želeo sam da pokažem da frustracija koju svi mi negde u sebi nosimo ne mora da bude negativno ispoljena već kreativno iskorišćena.

Hollywood Charmers 021 Ivan Golubović: Taksista kao inspiracija

Idealno za hladne dane

Bunt, zapravo, možemo najbolje osloboditi kroz našu spoljašnju pojavu u javnosti. Jedan nesvakidašnji odevni predmet ili čak detalj može pomoći da se osećamo sigurnijim, slobodnijim i ostvarenijim. Oslobodite sebe – nosite Vaan_Gool!

Hollywood Charmers 020 Ivan Golubović: Taksista kao inspiracija

Moderne nijanse ove jeseni

Još jedno iznenađenje koje je Vaan_Gool pripremio za vas, jeste kolekcija za mališane i kolekcija za bebe koju možete naći u prodavnici, koja se nalazi u Čumićevom sokačetu lokal broj 34.

Takodje 1. novembra vam priređujemo reviju uoči drugog rođendana Belgrade Design district-a. Dođite da uživamo zajedno.

Dobro došli!

Vaan_Gool

Comments