Zoom Lab karavan, jedinstveni trkački koncept kompanije Nike, u subotu je posetio Novi Sad, i na Štrandu svim posetiocima pružio priliku da se upoznaju sa najboljom atletičarkom Srbije, Ivanom Španović.

Atletičarka sledeće nedelje putuje na Svetsko prvenstvo u Peking gde je očekuju brojni izazovi i žestoka konkurencija, ali obećava da će dati sve od sebe da se vrati sa medaljom. Ivana se na poznatoj novosadskoj lokaciji pobrinula da sugrađanima predstavi Zoom trkački karavan, upozna ih sa tehnikama trčanja i značajem bavljenja sportom i fizičkom aktivnošću.

6 Ivana Španović predstavila Zoom Lab Novosađanima

Svi zainteresovani posetioci mogli su da isprobaju najnovije Zoom patike namenjene trčanju i postizanju superiornih rezultata, pretrče najbrži kilometar i osvoje patike iz najnovije Nike kolekcije. Pored iskusnih trkača, i značajan broj ljudi koji trče rekreativno, iskoristio je priliku da se prijavi za veliku We Run Belgrade trku, koja će se održati 6. septembra.

a Ivana Španović predstavila Zoom Lab Novosađanima

Zoom Lab karavan će nakon Novog Sada otići na svoju poslednju destinaciju pred trku, i u Beogradu na zemunskom keju pružiti priliku posetiocima da se informišu i prijave za trku.

Comments