S obzirom da je Wannabe fashion & lifestyle magazin, pomislila sam da bi bila dobra ideja da spojim modu i dizajn enterijera i pokažem na koji način ove dve oblasti mogu uzajamno delovati.

Industrija dizajna enterijera je danas u mogućnosti da diktira trendove kao nikada ranije! Međutim, ona takođe pozajmljuje od modne industrije, pa postoji nekoliko stvari koje srećemo u obe: boje, šare, teksture, čak i tkanine. Zato vam savetujem da budete hrabriji kada je reč o kombinovanju mode sa enterijerom: mešajte i uparujte boje (prostorija sa nekom živom kombinacijom boja izgledaće fantastično kao i vaša odeća!), koristite detalje kao akcente (kao što šal može biti akcenat u vašoj odevnoj kombinaciji, jedan jastuk može biti centralna tačka u nekoj prostoriji) i postoji još mnogo primera. Rekla sam to ranije i rećiću ponovo: ne plašite se da eksperimentišete i prekinite sa obraćanjem pažnje na stereotipe – na kraju krajeva, vi i vaš stil ste jedino što je važno!


Ludmila Crigan je osnivač i urednik bloga creamylife, zadužena za donošenje mrvica inspiracije bez obzira da li je u pitanju dizajn enterijera, dekor, boje ili ideje koje vode kreativnom življenju. Njen stil se može definisati kao eklektični šarm sa dodirima modernog, ženskog i savremenog.

Comments