Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Iz MUŠKE perspektive: Budite poželjne za SVOG muškarca, ne i za sve

Iz MUŠKE perspektive: Budite poželjne za SVOG muškarca, ne i za sve

1/3

Imperija uzvraća udarac! Kako mi stalno kukamo na njih da nisu dovoljno uredni, da ne vode računa o noktima, da im je frizura bezveze, da ne umeju da se obuku i da su im higijenske navike pitanje namere, a ne navike, tako i oni imaju primedbe na naše preterano šminkanje, utezanje, friziranje i na naša ludila oko depilacije – ako sve nije glatko i sveže sređeno, nismo u stanju da se svučemo, opustimo i uživamo. Pa, prilično su u pravu. Kao i mi uostalom.

Oni treba da povedu više računa o onome što je nama važno i da nas poslušaju kad im kažemo šta im dobro stoji, a šta ne, a mi treba da budemo manje opterećene detaljisanjem, prirodnije, toplije i življe. Iz muške perspektive, žena treba da deluje kao da sme da se poljubi, pipne, pritisne, zgužva i zamrsi, a ne kao da ne smeš ni da je takneš, da joj ne pokvariš stajling.

Evo nekoliko konkretnih poruka ženama, iz muške perspektive:

Miris

Miris ne znači parfem. Od kada smo izašli iz srednjeg veka, otkrili higijenska i estetska svojstva kupanja i prestali da se zalivamo parfemima i trljamo mirišlljavim uljima da bi prikrili mirise neopranog tela, civilizacijski standard je da niko ne bi trebalo ni da oseti vaš miris, dok vam ne uđe u zonu kontakta. Tojest, dok ne priđe dovoljno blizu da može da vas dodirne i pomiriše. Najlepše miriše dašak svežine i čistoće. To znači da, ako smo čisti, koža blago miriše na sredstvo kojim smo se kupali, kosa na šampon ili regenerator, dezodorans je obavezan, a on takođe miriše, tako da je još i parfem odozgo sasvim suvišan.

Kad se mirisi pomešaju, utisak je kao u staklenoj bašti – mnogo divnog cveća, a vazduh težak i zagušljiv. Dakle, ono što je naša česta primedba na njihovo preterano zalivanje kolonjskim vodama i parfemima, njima takođe smeta kod nas! Bar se u nečemu slažemo. I izgleda da to sa preteranim parfimisanjem i nedovoljnim kupanjem nema veze sa muškim i ženskim navikama, nego sa izlaskom iz srednjeg veka.

primedbe muskaraca doterivanje zena Iz MUŠKE perspektive: Budite poželjne za SVOG muškarca, ne i za sve

Koža

Dodir i kontakt – koža je osećaj, a taj osećaj treba da bude prijatan. Nema svako baršunastu kožu, glatku i divnu svuda po telu, ali prvi i najčešći kontakt koji ostvarujemo dodirom ide preko ruku. To znači da ruke treba da nam budu negovane, koža meka i topla, a dodir nežan. Kada se svučemo i priljubimo tela, kad velika površina naše kože dodiruje veliku površinu kože partnera, angažujemo ogromnu količinu receptora i doživljavamo uzbuđenje i prisnost.

U tim trenucima nikome ne skreće pažnju ćureća koža na mišicama ili dupetu, mladeži, strije, ožiljci… Muškarci hoće da kažu da vole da dodiruju našu kožu, da im se sviđa osećaj mekoće i topline i da ih uopšte ne zanima da zagledaju manjkavosti zbog kojih se mi stresiramo, kompleksiramo, krijemo od svetla i ne volimo da nas gledaju. Treba da se opustimo i da na njihov dodir reagujemo strasno, a ne da se štrecamo zato što nam upravo prelaze prstima preko strija.

Editors choice