Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Šta onda kada se vaš odnos deklariše kao prijateljski, a vi imate na umu nešto sasvim treće? Nešto, kao na primer, ljubav?

Možda vam deluje kao nerešiva situacija, jer jelte, ona je zauzeta ili je toliko samouverena u odluci da će ostati sama, da vama čak i ne pada na pamet da joj se približite. Ali, grešite, uvek postoji šansa i nema žene koja ne pada na lepe reči, nežan dodir i osmeh pun razumevanja.

Definiši situaciju

Prvo je važno razumeti situaciju i odnos između vas dvoje, onakakav kakav zaista jeste. Bez uvijanja i lažnih momenata. U zavisnosti od toga šta kaže ili u kakvom je emotivnom stanju, zavisi i tvoj nastup. Sve u svemu, priznavanje osećanja na prvu loptu, ne dolazi u obzir.

Slika111 Iz prijateljske u ljubavnu zonu

Razgovor udvoje uvek prija

Prijatelj uvek ostaje prijatelj. Da li?!

Prijatelj je prijatelj i ništa više od toga, ali zamalo. Zato, pusti to što ti kaže kako imaš unutrašnju lepotu, kako si dobar čovek, nasmejan i pozitivan. Već, dečače, pokreni se i poradi na sebi. Videćeš kako će polako, malo po malo, njene oči merkati tvoje izvajano telo.

Druži se i sa drugim devojkama

Kada ste u izlasku ne dozvoli sebi da centar svega bude ona. Druži se, upoznaj sa drugim ljudima (čitaj devojkama). A dok ti čavrljaš, uživaš i s vremena na vreme odeš do nje, ona će shvatiti da si ti u masi momaka jedini koji može da joj pridaje najviše pažnje. Pričaj o drugim devojkama kada si sa njom. “Kako je ona zgodna?”, “Mogla si me upoznati sa svojim drugaricama” i slično … možda bude i pomalo ljubomorna, ko zna.

Pokaži joj da si muskarac sa visokom vrednošću!

Drži do sebe i svojih stavova i nikada ne posustaj. Stavovi i vizija o budućnosti nešto su što privlači svaku ženu.

Slika210 Iz prijateljske u ljubavnu zonu

Visoka razmišljanja i odlično telo, pride

Flertuj!

Flertovanje je jedna od važnih stavki. Ukoliko nema flertovanja, nema ni strasti. To je prvi korak na putu do velike ljubavi. Kako flertovati? Nasmeši joj se u prolazu, namigni, podigni kese, pozovi nonšalantno i bez opterećenja na kafu, zbijaj šale o budućnosti, a pomalo se dotakni i teme ljubavi.

Poljubi je. Negde na sredini razgovora brzo je poljubi, a onda reci “Stani malo… Ovo je pogrešno, ne bi trebalo ovo da radimo”, zatim je poljubi ponovo i reci isto.

Lako, zar ne?


Violeta Stojanović

Editors choice