16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Šta onda kada se vaš odnos deklariše kao prijateljski, a vi imate na umu nešto sasvim treće? Nešto, kao na primer, ljubav?

Možda vam deluje kao nerešiva situacija, jer jelte, ona je zauzeta ili je toliko samouverena u odluci da će ostati sama, da vama čak i ne pada na pamet da joj se približite. Ali, grešite, uvek postoji šansa i nema žene koja ne pada na lepe reči, nežan dodir i osmeh pun razumevanja.

Definiši situaciju

Prvo je važno razumeti situaciju i odnos između vas dvoje, onakakav kakav zaista jeste. Bez uvijanja i lažnih momenata. U zavisnosti od toga šta kaže ili u kakvom je emotivnom stanju, zavisi i tvoj nastup. Sve u svemu, priznavanje osećanja na prvu loptu, ne dolazi u obzir.

Slika111 Iz prijateljske u ljubavnu zonu

Razgovor udvoje uvek prija

Prijatelj uvek ostaje prijatelj. Da li?!

Prijatelj je prijatelj i ništa više od toga, ali zamalo. Zato, pusti to što ti kaže kako imaš unutrašnju lepotu, kako si dobar čovek, nasmejan i pozitivan. Već, dečače, pokreni se i poradi na sebi. Videćeš kako će polako, malo po malo, njene oči merkati tvoje izvajano telo.

Druži se i sa drugim devojkama

Kada ste u izlasku ne dozvoli sebi da centar svega bude ona. Druži se, upoznaj sa drugim ljudima (čitaj devojkama). A dok ti čavrljaš, uživaš i s vremena na vreme odeš do nje, ona će shvatiti da si ti u masi momaka jedini koji može da joj pridaje najviše pažnje. Pričaj o drugim devojkama kada si sa njom. “Kako je ona zgodna?”, “Mogla si me upoznati sa svojim drugaricama” i slično … možda bude i pomalo ljubomorna, ko zna.

Pokaži joj da si muskarac sa visokom vrednošću!

Drži do sebe i svojih stavova i nikada ne posustaj. Stavovi i vizija o budućnosti nešto su što privlači svaku ženu.

Slika210 Iz prijateljske u ljubavnu zonu

Visoka razmišljanja i odlično telo, pride

Flertuj!

Flertovanje je jedna od važnih stavki. Ukoliko nema flertovanja, nema ni strasti. To je prvi korak na putu do velike ljubavi. Kako flertovati? Nasmeši joj se u prolazu, namigni, podigni kese, pozovi nonšalantno i bez opterećenja na kafu, zbijaj šale o budućnosti, a pomalo se dotakni i teme ljubavi.

Poljubi je. Negde na sredini razgovora brzo je poljubi, a onda reci “Stani malo… Ovo je pogrešno, ne bi trebalo ovo da radimo”, zatim je poljubi ponovo i reci isto.

Lako, zar ne?


Violeta Stojanović

Editors choice