Fresh Faces predstavlja izbor za nova lica, čije će svetsko finale biti održano u Barseloni sredinom oktobra u organizaciji internacionalne modne agencije Model Management. Na izboru će učestvovati nova lica iz 42 zemlje sveta. Izbor za nova lica u Srbiji organizuje vodeća modna agencija FOX Fashion Agency.

Putem sajta modelmanagement.com prijavilo se više od 100 kandidata od kojih je odabrano deset finalista, među kojima su: Aleksandra Živković, Jana Lojanica, Ana Ilić, Miona Radojković, Marina Zagorac, Aleksandar Dobrodolac, Nenad Vuković, Slobodan Mladenović, Nemanja Zdravković i Milomir Čuković.

Fresh Faces Serbia finalni izbor 01 Izabrano 10 finalista za Fresh Faces Serbia

Izabrano deset finalista za Fresh Faces Serbia

Proglašenje pobednika Fresh Faces Serbia održaće se u četvrtak, 3. oktobra, od 20.00h u baru “Jimmy Woo”, u Ulici Strahinjića bana 47. 

Pobednik izbora imaće priliku da otputuje u Barselonu i predstavlja agenciju FOX Fashion Agency i Srbiju na svetskom finalu izbora. Pobednik izbora upoznaće predstavnike najvećih svetskih agencija. Novo lice koje bude ponelo titulu Fresh Face u Barseloni dobiće mogućnost da razvija karijeru uz vodeće aktere današnje modne industrije. Prošlogodišnji pobednici imali su priliku da prošetaju pistama u Milanu i Parizu, nađu se na naslovnim stranama vodećih svetskih modnih magazina i budu zaštitna lica kampanja za čuvene svetske modne brendove.

Comments