Najnoviji “X-Challenge“ prirediće posebno uzbuđenje svim ljubiteljima intenzivnih vežbi: u subotu 26.11. održaće se veliki Les Mills trening sa početkom u 17:00h u Atletskoj dvorani, u ulici Bulevar oslobođenja bb na Banjici. Karaktersitika ovih fitness programa jeste doživljaj kao da se vežbači nalaze na rok koncertu, sve se odvija uz dinamičnu muziku u pozitivnoj atmosferi. Program će voditi Les Mills prezenteri koji motivišu učesnike da pomere svoje granice izdržljivosti.

X-Challenge će početi sa 30-to minutnim Grit Cardio programom, a nakon 15 minuta pauze sve prisutne očekuje Body Attack u trajanju od 60 minuta.

Reebok 1 Izazov za prave ljubitelje intenzivnih treninga Reebok 2 Izazov za prave ljubitelje intenzivnih treninga Reebok 3 Izazov za prave ljubitelje intenzivnih treninga

GRIT CARDIO je polusatni visoko intenzivni intervalni trening koji povećava kardiovaskularnu izdržljivost, brzinu i čini da telo sagoreva kalorije i satima nakon treninga. Ovaj trening koristi kombinacije vežbi sa sopstvenom težinom što povećava izazov i intenzitet koji su potrebni za postizanje rezultata.

Body Attack predstavlja visoko intenzivni trening na kojem pokreti odgovaraju i početnicima i iskusnim vežbačima. Kombinuju se atletski pokreti poput trčanja, iskoraka i skokova sa vežbama snage kao što su sklekovi i čučnjevi.

Reebok 4 Izazov za prave ljubitelje intenzivnih treninga Reebok 5 Izazov za prave ljubitelje intenzivnih treninga Reebok 6 Izazov za prave ljubitelje intenzivnih treninga Reebok 7 Izazov za prave ljubitelje intenzivnih treninga

Prijava za trening je besplatna i moguća samo putem online formulara.

Više informacija o „X-Challenge“ izazovima može se naći na sajtu reebok.rs

Comments