Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Da li vam je već palo na pamet da uzmete makaze i poigrate se sa svojom frizurom? Nije još? Ok, sačekajte još malo, da vas strefi PMS u izolaciji, sa Saturnom u Vodoliji (koji kažu, donosi teška iskušenja). I sigurno ima još toga što će da vas strefi, samo ne mogu sad da se setim.

Ukoliko osećate da ćete da prsnete, ili ste već prsli, a niste baš toliko ludi da se samopovređujete i ne želite da se prepustite destruktivi, a potreban vam je ventil – slobodno se bacite na svoju kosu.

Inače, šiške najčešće ženama padaju na pamet ovih dana. A posle im padaju na čelo. Ili štrče uvis. U zavisnosti od kreativnog pristupa, oštrine makaza i trenutnog nivoa hormona ludila.

iške e1585124693134 Izolacija, PMS, Saturn u Vodoliji   ko da ne ošiša šiške?

Ženski instikt je sjajan – šiške su savršene za iživljavanje. Prvo, to su samo šiške, nije cela kosa. Možete da ih popravite. Da ih pustite da ponovo izrastu. Da ih stalno seckate ovako i onako, dok se ne usavršite i postignete neku veštinu i rezultat koji vam se sviđa.

Psihološki, šiške su deo vas na koji možete da utičete. Možete da ga menjate, destruktivno i konstrukitvno, da se iskaljujete i iskazujete. Kad osećate teskobu, malodušnost, strah, možete da iskasapite svoje šiške i da tako kanališete (materijalizujete) osećanja koja vas opterećuju. Posle možete da žalite zbog toga i da budete strogi prema sebi i da se malo ponegujete, zato što ste bili toliko ludi. Pa onda malo poravnate šiške i dok čekate da porastu, svaki put kad se pogledate u ogledalo setite se kako ste bili grubi prema sebi i onda imate potrebu da sada budete nežni i negujući.

Editors choice