Hot topics

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

Da li vam je već palo na pamet da uzmete makaze i poigrate se sa svojom frizurom? Nije još? Ok, sačekajte još malo, da vas strefi PMS u izolaciji, sa Saturnom u Vodoliji (koji kažu, donosi teška iskušenja). I sigurno ima još toga što će da vas strefi, samo ne mogu sad da se setim.

Ukoliko osećate da ćete da prsnete, ili ste već prsli, a niste baš toliko ludi da se samopovređujete i ne želite da se prepustite destruktivi, a potreban vam je ventil – slobodno se bacite na svoju kosu.

Inače, šiške najčešće ženama padaju na pamet ovih dana. A posle im padaju na čelo. Ili štrče uvis. U zavisnosti od kreativnog pristupa, oštrine makaza i trenutnog nivoa hormona ludila.

iške e1585124693134 Izolacija, PMS, Saturn u Vodoliji   ko da ne ošiša šiške?

Ženski instikt je sjajan – šiške su savršene za iživljavanje. Prvo, to su samo šiške, nije cela kosa. Možete da ih popravite. Da ih pustite da ponovo izrastu. Da ih stalno seckate ovako i onako, dok se ne usavršite i postignete neku veštinu i rezultat koji vam se sviđa.

Psihološki, šiške su deo vas na koji možete da utičete. Možete da ga menjate, destruktivno i konstrukitvno, da se iskaljujete i iskazujete. Kad osećate teskobu, malodušnost, strah, možete da iskasapite svoje šiške i da tako kanališete (materijalizujete) osećanja koja vas opterećuju. Posle možete da žalite zbog toga i da budete strogi prema sebi i da se malo ponegujete, zato što ste bili toliko ludi. Pa onda malo poravnate šiške i dok čekate da porastu, svaki put kad se pogledate u ogledalo setite se kako ste bili grubi prema sebi i onda imate potrebu da sada budete nežni i negujući.

Editors choice