Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Kad bi šiške rasle malo brže, mogle biste dnevno da eksperimentišete, ovako, šiške su ipak proces. Treba im bar dve nedelje da se posledice intervencije malo ublaže. Ali, to je sasvim u redu, zato što je i kanalisanje stresa i naboja proces, a psihološki i emotivni procesi se često odvijaju u nedeljnim fazama.

Dakle, slobodno shvatite šiške kao rad na sebi. I navalite. Ištrickajte ih na rezanca. Isecite ukrivo. U špic. Skratite ih na centimetar. Ofarbajte ih u neku kontrastnu boju, ili u neku ludu boju. Očešljajte ih na razdeljak. Nakostrešite ih, da vam štrče kao bodljice. Pokušajte da ih isečete ravno, na pola čela. Vodite nedeljni dnevnik šiški. Fotkajte se, pa vodite taj dnevnik na Instagramu. Pokrenite sopstveni izazov na Fejsbuku, ovi postojeći su prilično nemaštoviti.

iške 2 e1585124721526 Izolacija, PMS, Saturn u Vodoliji   ko da ne ošiša šiške?

Budite ludi sa šiškama – to će vam pomoći da ostanete razumni sa drugim, važnijim stvarima. A osim toga, ludilo oslobađa kreativnost i ako ništa drugo, biće zabavno i vama i onima koji “prate vaš rad”.

Ukoliko ispadne da vam se neke eksperimentalne šiške baš sviđaju i dobro vam stoje, kad sve ovo prođe moći ćete da odete kod firzera i tražite da vam napravi takve iste šiške, samo lepo ošišane.

Fotografije: unsplash.com

Aleksina Đorđević

Editors choice