Uz dobru muziku i atmosferu u Tempo objektu na Adi, urednice poznatih ženskih magazina Ružica Mevorah, Jasna Jovanović i Nađa Jokanović (suosnivač Wannabe-a), izvukle srećne dobitnike u okviru velike nagradne igre kompanije Don Don “Uz ukuse najmilije putujte do Italije”. Imena svih dobitnika biće objavljena na zvaničnom sajtu kompanije www.nasezrno.co.rs  i u drugim medijima.

Glavnu nagradu, put u Italiju za 4 osobe izvukla je glavna i odgovorna urednica magazina Blic Žena, Ružica Mevorah. Ona je dobitnicima poželela srećan put i dobar provod, a prisutnima se obratila i Aleksandra Đurišić, PR kompanije Don Don: “Ovom prilikom želim da zahvalim svim učesnicima na ukazanom poverenju. Veoma mi je drago što smo ovog leta uspeli da izmamimo osmehe na vaše lice, i u budućnosti ćemo se truditi da zadovoljimo sve vaše kriterijume, kako vrhunskim kvalitetom naših proizvoda, tako i zabavnim aktivnostima.”

IMG 5058 Izvučeni dobitnici nagradne igre kompanije Don Don

Nađa Jokanović, suosnivač Wannabe-a

Pored glavne nagrade, puta u Italiju, Jasna Jovanović iz City Magazina izvukla je drugu nagradu – skuter Gatto, a lepa Nađa Jokanović treću nagradu – tri mini Ipad-a.

IMG 51931 Izvučeni dobitnici nagradne igre kompanije Don Don

Gošće su izvukle srećne dobitnike

Nagradna igra je bila organizovana u Delhaize objektima, a proizvodi brenda “Naše zrno“ koji su učestvovali u nagradnoj igri su Domaći i pakovani hleb:  Domaći beli, Domaći tamni, Lazarov, Manastirski, Seoski i Ražani hleb, Carski, Ruski, Zlatni, Moravski i Lovački hleb.

 

Comments