Kombinacija klasike i romantike karakteriše novu “Capsule” kolekciju čiji je autor Prabal Gurung (Prabal Gurung). Modeli imaju za cilj da lepšem polu ponude novu notu jednostavnog kroja koji se ocenjuje kao neprevaziđen i sinonim je za večiti trend. U modelima iz ove kolekcije dame će se osećati ženstveno i glamurozno. Mašne, tufne, pruge, saten i neprevaziđena bela boja. Pravo osveženje kolekciji daje ravna obuća i sandale čija je štikla srednje visine. Mašne na grudima će postati pravi hit ovog leta. Koji komad je vaš favorit?

jcrew prabalgurung 200511 51 J. Crew Capsule kolekcija prabalgurungforjcrewcollection71 J. Crew Capsule kolekcija prabalgurungforjcrewcollection61 J. Crew Capsule kolekcija prabalgurungforjcrewcollection51 J. Crew Capsule kolekcija prabalgurungforjcrewcollection41 J. Crew Capsule kolekcija prabalgurungforjcrewcollection31 J. Crew Capsule kolekcija prabalgurungforjcrewcollection21 J. Crew Capsule kolekcija

Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments