Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Kombinacija klasike i romantike karakteriše novu “Capsule” kolekciju čiji je autor Prabal Gurung (Prabal Gurung). Modeli imaju za cilj da lepšem polu ponude novu notu jednostavnog kroja koji se ocenjuje kao neprevaziđen i sinonim je za večiti trend. U modelima iz ove kolekcije dame će se osećati ženstveno i glamurozno. Mašne, tufne, pruge, saten i neprevaziđena bela boja. Pravo osveženje kolekciji daje ravna obuća i sandale čija je štikla srednje visine. Mašne na grudima će postati pravi hit ovog leta. Koji komad je vaš favorit?

jcrew prabalgurung 200511 51 J. Crew Capsule kolekcija prabalgurungforjcrewcollection71 J. Crew Capsule kolekcija prabalgurungforjcrewcollection61 J. Crew Capsule kolekcija prabalgurungforjcrewcollection51 J. Crew Capsule kolekcija prabalgurungforjcrewcollection41 J. Crew Capsule kolekcija prabalgurungforjcrewcollection31 J. Crew Capsule kolekcija prabalgurungforjcrewcollection21 J. Crew Capsule kolekcija
Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice