Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/3

Sinoć se održao najveći američki sportski događaj, a ono o čemu svi pričamo je spektakularni nastup dve bombastične latino zvezde – J.Lo i Shakire.

Posle prošlogodišnjeg nastupa grupe Maroon 5, ove godine doživeli smo pravi “vatromet” nezaboravnim nastupom, koji nas je osećajem podsetio na nastup Lady Gage iz 2017. Ove dve dame bile su savršen spoj energija, senzibiliteta, glasova i plesa, jednako impresivne pojedinačno, kao i zajedno.

Za razliku od poslednje dve godine kada smo uživali u nastupu dva atraktivna muškarca, Justina Timberlaka i Adama Levina, ove godine nastupale su dve latino žene, obe u petoj deceniji svog života, koje su nastupom i izgledom ostale nepromenjene još iz njihovih mlađih dana.

Sigurna sam da ste, kao i ja, u toku njihovog nastupa razmišljale o svojim kolenima, krivim leđima i o tome kada ste poslednji put bile u teretani, dok ste posmatrale ove dve dive kako pevaju čak 20 pesama i ostaju dosledne onome po čemu su poznate, energičnom plesu, brzim promenama i odvažnim nastupima.

Nastup je otvorila Shakira u crvenom dvodelnom kostimu sa šljokicama i resama čime je pokazala svoje oblikovano devojačko telo, zapevavši She Wolf uz energičnu koreografiju u kojoj joj ju je pratio veliki broj plesačica u matching kostimima. Nakon toga je zapevala Empire, u rok obradi, koju je ispratio gudački orkestar i nekoliko električnih gitara. Kasnije na sceni prudružio joj se portorikanski mladi pevač Bad Bunny u pesmi I Like It, koju originalno izvodi Cardi B. Svoj najveći hit Hips Don’t Lie otpevala je dok ju je publika nosila.

Editors choice