Međutim, iznenađenju nije bilo kraja. Njena jedanaestogodišnja ćerka Emme Maribel Muñiz otpevala je Let’s Get Loud, kao i Born In The USA Bruca Springsteena uz pratnju dečijeg hora i Shakire na bubnjevima. Emmino izvođenje propratilo je pojavljivanje žuto ljubičastog krsta, u bojama Lakersa, u čast preminulog Kobe Bryanta i njegove ćerke. Shakira je uoči Super Bowl-a rekla da misli da bi Bryant bio veoma ponosan kada bi mogao da vidi poruku koju su preneli tog dana na pozornici.

J.Lo je iznenadila prisutne kada je usred ćerkinog izvođenja pesme Born In The USA izašla ogrnuta portorikanskom zastavom, prisećajući se uraganskog pustošenja ostrva 2017. J.Lo je donirala milion dolara za pomoć svom rodnom mestu.

Pevačice su se pojavile zajedno na samom kraju, kada se Shakira prudružila J.Lo pevajući poslednje stihove Let’s Get Loud. Završnica je bila himna Sportskog kupa 2010. godine Waka Waka, koja je obuhvatila dva potpuno drugačija nastupa. J.Lo je i dalje nosila kostim u srebrnoj varijanti, dok je Shakira nosila zlatan top, zlatnu jaknu i micro šorc. Nastup su završile zahvaljivanjem publici i zagrljajem.

Ovogodišnji Super Bowl bio je pun interesantnih momenata, od Shakirinog plesa sa konopcem, J.Lo plesa oko šipke, izvođenja male Emme, scenskog omaža za Bryanta i prisećanja na Portoriko 2017. Pevačice su osim petnaestominutne, veoma sadržajne zabave, priredile događaj koji integriše kulturu, umetnost i različitost.

Naslovna fotografija: instagram.com/britishvogue

Miona

Comments