Konferencija MALFIN, u organizaciji JCI Novi Sad, održaće se 27. aprila u Regionalnoj privrednoj komori Novi Sad, sa početkom u 10 časoova. Druga po redu konferencija baviće se temom “Preduzetništvo u novim tehnologijama” gde će se diskutovati o više polja koje obuhvataju sve preduzetnike.

Nove tehnologije i inovacije su ipak na nekih način uvek omogućavale preduzetnicima, da skoro bez ikakvog kapitala razviju sopstveni posao, najčešće zbog toga što u uskoj niši onoga čime se takva preduzeća bave uopste nemaju konkurenciju, ili posao obavljaju na potpuno drugačiji način što im daje komparativnu prednost. Svima su poznati kompanija poput Microsofta, Facebooka, Googla kada su mladi preduzetnici „iz garaže“ razvili multimilijarderske kompanije kakve su one danas. Malo su međutim poznati primeri takvih kompanija koje su nastale u Srbiji i zemljama u okruženju, iako ih postoji priličan broj.

67695701 1024x264 JCI Malfin: Preduzetništvo u novim tehnologijama

Preduzetništvo u novim tehnologijama

Želimo da organizacijom seminara „Preduzetništvo u novim tehnologijama“ predstavimo učesnicima neke od takvih kompanija koje su nastale u našem okruženju i mogle bi da posluže mladim ljudima kao dokaz da su takve stvari moguće i inspiracija za započinjanje sopstvenog biznisa u novim tehnologijama.

Registracija na linku.

Više o JCI Novi Sad na sajtu.

Comments