Da li si spremna da isprobaš neke drugačije, a opet efikasne načine da se izboriš sa celulitom? Bez obzira na to kakva ti je građa, koliko imaš godina ili koliko si teška, celulit može da se pojavi. Pa, ako si umorna od trošenja novca na skupe kreme i tretmane, pokušaj neki od ovih jednostavnih sredstava za koje se zna da “rade”! Pročitaj ove savete za borbu protiv celulita i spremi se za sezonu kupaćih!

1. Odreci se slanog i slatkog

Jedan od najboljih načina da se izboriš sa celulitom je da… pa, paziš šta jedeš. Šećeri i soli doprinose stvaranju celulita. Šećer se taloži u masnim ćelijama i čini da se šire. So, kao što svi znamo, izaziva zadržavanje tečnosti, što može da doprinese tome da celulit izgleda još gore. Drži dnevni unos šećera i soli pod kontrolom kako ne bi imala rupe po koži!

Još saveta za otklanjanje celulita pročitaj ovde.

sslika12 Jedinstveni načini da se rešiš celulita

Borba protiv celulita nikada nije bila jednostavnija!

2. Kofeinski tretman

Sigurno si do sada već čula za ovaj jednostavan način koji pomaže u borbi protiv celulita. Pomešaj nekoliko kašika samlevene kafe i maslinovog ulja i masiraj po telu. Ovaj jednostavni tretman će pomoći tvojoj koži da bude mekana i da nema rupe. Mnogi tretmani protiv celulita sadrže kofein kao glavni sastojak, a mi ti ovde dajemo jeftinu verziju koju lako možeš da primeniš kod kuće!

Comments