Da, kao proleće je, a malo-malo pa pada kiša. To se ne odražava samo na naše raspoloženje, već i na kosu jer mnoge od nas upravo u takvim vremenskim uslovima imaju pravi problem. Šta raditi sa kosom kada pada kiša ili duva vetar? Ako pada kiša kosa nam se obično naduje i izgleda raščupano i “bezvezno”, a ako duva vetar tek nam nastaje “haos” na glavi – čupave smo, pa želimo da se prstima očešljamo, a onda samo umastimo kosu. I tako u krug. Dođe nam da jednostavno natučemo kapu na glavu i to je to. Što možda i nije tako loša ideja ako se uzme u obzir temperatura napolju…

No, ako želite da čak i u lošim vremenskim prilikama vaša kosa izgleda odlično i stilizovano, isprobajte nekoliko krajnje jednostavnih frizura koje vam predlažemo, a koje će sigurno izdržati čak i loše vreme!

Naravno, logičan predlog su najpre pletenice! Sa njima nema greške. One su lepe, atraktivne, a kosu odlično drže na svom mestu. Ono što je još bolje jeste do da ima toliko varijanti pletenje da doslovno svakog dana možete uplesti kosu na drugi način. Da li će vaš izbor biti bokserske pletenice, riblja kost, žito ili čak najobičnija pletenica koju ćete uplesti oko glave poput Ruskinja, zavisiće samo od vašeg raspoloženja, ali i umeća pletenja.

Takođe, sumorno vreme i još sumorniji izgled kose možete pobediti veselim ukrasima za kosu poput zanimljivih rajfova ili traka za kosu. Ako je vaš izbor skupljena kosa, upravo ovi stajliš detalji će učiniti da vaša frizura izgleda odlično – moderno i stilizovano.

bokserske pletenice Jednostavne frizure koje će IZDRŽATI i loše vreme pletenica Jednostavne frizure koje će IZDRŽATI i loše vreme rajf Jednostavne frizure koje će IZDRŽATI i loše vreme traka Jednostavne frizure koje će IZDRŽATI i loše vreme
Comments