Ove jeseni u trendu su naizgled jednostavne frizure i podignuta kosa, ali verujte nam – poželećete da ih nosite. Vreme je da se svi naviknemo na frizure koje su praktične, ali to ne znači da moramo da se odreknemo estetike i glamuroznosti u izgledu. Ukoliko imate dužu kosu, i tražite inspiraciju šta sa njom da uradite ovih dana, a dosadile su vam klasične frizure – nadamo se da će vas inspirisati neka od frizura u nastavku teksta, koje ne samo što smo viđali na Instagram blogerkama, nego i na najpopularnijim celebrity ličnostima!

Kosa vezana u pletenice – pa u rep

I ne, ovaj look nije rezervisan samo za one sa kovrdžavom kosom, iako i njima fenomenalno stoji! Ukoliko volite da nosite pletenice, ili ih vaša kosa jednostavno zahteva – preporučujemo da ih podignete u trendy konjski rep, koji ćete preko gumice takođe lažno uvezati jednom od pletenica. Na ovaj look inspirisala nas je mlada i talentovana glumica Laura Harrier, a sigurno je da ćemo ga vrlo uskoro i same isprobati!

Dva repa i pramenovi oko lica

Ova frizura nas neodoljivo podseća na detinjstvo i kikice koje su nam mame vezivale kad smo bile male, ali kao što možete videti – one izgledaju predobro i u 2020. godini. Hailey Bieber nam još jednom pokazuje da ide u skladu sa novim trendovima ovim potezom, mada – možda je upravo ona ta koja trendove i postavlja. Ukoliko ste raspoložene za detinjasto druženje sa najboljim drugaricama, ovo je pravi look za vas!

Comments