Zar nije svrah svake tvoje odevne kombinacije osim dobrog izgleda da se u njoj osećaš udobno, kao u “svojoj koži”? Naravno da jeste, tu nema nikakve dileme. Zato moraš da uskladiš svoj ukus, svoj stil sa tim savršenim osećajem koji ti odevni komadi pružaju. Dobro, biće prilika kada ćeš možda udobnost menjati za moderan, atraktivan izgled (i tada nema ničeg lošeg u tome, jer ssredstvo opravdava cilj), ali u većini slučajeva učini da se lepo osećaš u onome šta nosiš.

Nekada će ti doći da obučeš nešto sasvim baggy. Iskoristi ove dane, jer su baš takvi odevni komadi trend koji je tokom proleća i leta veoma zastupljen, Jedna takva bluza, skinny džins i udobna obuća, posle čega si spremna za pokret.

trends 1 Jednostavni autfiti za savršen osećaj

One uvek odlično i veoma dobro izgledaju. Plisirane, metalik suknje osim trendi izgleda, a svi dobro znamo koliko su popularne poslednjih sezona, biće nešto u čemu ćeš se osećati krajnje prijanto, pa neka jedna takva krasi i tvoje autfite svakodnevne ili za neke posebne prilike.

trends 2 Jednostavni autfiti za savršen osećaj

Riševi, karneri, postali su deo svakodnevnih odevnih kombinacija ovog proleća. Uz suknje, svedene i svakodnevne, ali i sasvim ležerne komade, oni će ti odlično pristajati.

trends 3 Jednostavni autfiti za savršen osećaj
Comments