Ako je tačno da na osobi najpre primetimo oči, što nam se nekako podrazumeva zbog kontakta očima u toku komunikacije, i ako ste još i devojka koja obožava da se šminka, stalo joj je do svog izgleda i utiska koji ostavlja, onda sigurno želite očaravajući pogled koji zavodi i ostavlja bez reči. Nekako su nam krupne oči prva asocijacija na takav efektni pogled, a srećom po nas, uz samo malo šminke moguće je da postignemo baš ono što želimo – krupnije oči i lepši pogled koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Najpre, krenimo od nege predela oko očiju. Ako želite da imate lep, upečatljiv pogled, ne želite da imate podočnjake i borice oko očiju, zar ne? Upravo zato nabavite hidratantne kremice kojima ćete negovati taj predeo lica, a makar jednom nedeljno priuštite sebi hranljivu masku.

Kada smo već kod podočnjaka, upravo oni čine da naše oči izgledaju sitnije. Zakamuflirajte ih korektorom u odgovarajućoj nijansi, ali ne zaboravite da ga nanesete u obliku trougla, a ne u obliku polukruga kako ste ga možda nanosile do sada.

makeup 3 Jednostavnim makeup trikovima do KRUPNIJIH očiju
Comments