Čuvena manekenka i lepotica, Emily Ratajkowski, objavila je da čeka svoje prvo dete sa izabranikom Sebastianom Bearom-McClardom, i naravno da ovih dana ceo svet piše samo o tome. Jedinstveni film koji otkriva njenu trudnoću javnosti, režirala je njena prijateljica, glumica Lena Dunham, a mi jedva čekamo da ispratimo kako će se njen prepoznatljivi stil menjati kroz naredne mesece, kako i njeno telo bude prolazilo kroz promene. Emily, koja je na putu majčinstva i na putu da izda svoju prvu knjigu o kojoj smo pisali ovde, poznata je po svojim street style outfitima, a izgleda da joj je u planu da i u toku trudnoće ostane ikona stila. Zato, za sve buduće mame, u nastavku teksta prikazujemo lookove za trudnice inspirisane stilom Emily Ratajkowski!

Da – potrebna vam je statement slip haljina

Ako ste do sada mislile da je slip haljina rezervisana samo za one savršene mršavice koje viđate na društvenim mrežama, imamo dobre vesti za vas – nije! Sa time se slaže i Emily, koja se odlučila da svoje prvo fotografisanje za Vogue magazin otkako je otkrila da je trudna, uradi upravo u savršenoj jesenjoj slip haljini zlatno-karamela boje, sa čipkom boje kože. Ova slip haljina divno naglašava ženstvenu figuru i stomak koji je simbol majčinstva, i u njoj ćete se sigurno osećati dobro i blistati svaki dan, pored toga što će vam i sigurno biti komforno. U jesenjim danima uklopite je uz oversize pleteni džemper i plitke čizme.

“Ukradite” duksericu sa printom svog dečka ili muža

Ovo preporučujemo i u onim mesecima kada niste trudne, jer, ko još ne voli da prisvoji poneki odevni komad od svog dragog, ali naročito u onim kada jeste. Dukserica vašeg izabranika sigurno je taj savršeni, topli i udobni oversize komad koji će vas grejati, koji će izgledati urbano, u koji će stati vaš rastući stomak – i koji će vas pre svega asocirati na ljubav koju gajite prema vašem partneru. Ukoliko želite da dodate malo ženstvenosti na look koji se bazira na muškoj dukserici sa printom, odlučite se za efektne alka minđuše.

Comments