Potrebno ti je još malo modne inspiracije? Nikakav problem! Iako se “modni mesec” odavno završio, i dalje uspevamo da pronađemo nešto novo i neotkriveno u njegovim redovima, a pravi “dragulji” kriju se, očekivano, u street style izdanjima. Ovo ni ne treba da nas čudi – street style u poslednje vreme polako ali sigurno osvaja tron modne industrije i često zavređuje čak i više pažnje od samih revija!

U to ime, evo koji su to styling trikovi privukli našu pažnju tokom prethodno održanih nedelja mode, a koji će ti sigurno pomoći da ove jeseni budeš jedna od najbolje obučenih devojaka!

Make It a Clutch

Nema sumnje – street style izdanja koja smo uočili na ulicama modnih prestonica imala su jedan zajednički detalj – clutch torbicu! Ipak, ono što ove sezone jeste novo i možda neočekivano je to da clutch torbe više nisu minijaturne, slatke i ženstvene, već mogu da budu i daleko veće, “nabudženije”, upadljivije, pa možda čak i – ugly! Ovo samo znači da posebnog pravila nema, dokle god svoj omiljeni aksesoar nosiš u ili ispod ruke.

Layering sa – helankama!

Verujem da ovo niko nije očekivao, ali helanke su zapravo postale – kul! Ipak, stilisti i dalje ne preporučuju njihovo “samostalno” nošenje, odnosno ne preporučuju da helanke budu zamena za pantalone (naravno, ne računamo sportske prilike u kojima je to u redu), ali preporučuju da ih iskoristiš za omiljeni jesenji styling trik – layering. Helanke ispod suknje, haljine, tunike, sasvim su prihvatljive, a ako i dalje sumnjaš, isto možeš da postigneš i nekim zanimljivim, upadljivim čarapama. 

Comments