Double-Belt It

Da li i tebi deluje kao da je autfit nepotpun ukoliko nemaš nešto oko struka? Nešto poput – kaiša? U pravu si, a ovaj neprijatan osećaj je posledica najnovijeg trenda – kaiš je must i to onaj dupli! Ukoliko ideš u šoping, pronađi kaiš koji je već toliko dug da ga možeš dva puta obaviti oko struka, a ukoliko već imaš svoje omiljene modele od kojih ne odustaješ, dozvoljeno je da po svom nahođenju odabereš svoja dva najvoljenija i upotrebiš ih u istoj kombinaciji. Ukoliko se razlikuju po dizajnu, ali ne i po stilu – odlično! Drugi nakit ti čak i neće biti potreban…

View this post on Instagram

#fashion

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Pantalone i čizme u istoj nijansi

Želiš da ti noge vizuelno izgledaju duže? Seti se starog dobrog trika – crne pantalone + crne čizme. Ove sezone primenjujemo isti styling trik s tim što idemo nešto dalje od očekivane crne i uključujemo bež, crvenu, pa čak i neon nijanse. Poenta ovog monohromatskog look-a je da pantalone i čizme budu u istoj boji, dok ostatak kombinacije možeš da osmisliš po svom ukusu i nahođenju. 

View this post on Instagram

#fashion

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Two Shoes Are Better Than One

OK, naravno da ćeš uvek nositi obe cipele, ali da li si razmišljala o tome da tvoje cipele budu u različitoj boji? Sigurno si do sada više puta viđala devojke i momke koji nose starke različitih boja (na primer, jednu crvenu, jednu maslinasto zelenu) i mislila kako je to prilično… smelo, ali sada i ti možeš da uradiš isto jer je – trend! Na ulicama modnih prestonica uočena je tendencija miksovanja obuće različitih boja i u nekim slučajevima to izgleda ozbiljno dobro! Dakle, u skladu sa kombinacijom, ponesi jednu belu i jednu crvenu čizmu ili jednu belu i jednu bež cipelu i slično. Igraj se! Ne samo da je ovo zanimljivo za videti već ovaj trend znači još nešto – duplu kupovinu cipela! Yay or nay?!

View this post on Instagram

#fashion

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Naslovna fotografija: instagram.com/thestylestalkercom

Ivana

Comments