Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Tufne su najveći modni imperativ ove sezone. Zasenile su sve druge printove i okupirale kolekcije najpoznatijih dizajnera, ali i poznatih ličnosti koje važe za dobro obučene. Tufne podsećaju na pedesete, seksi su i elegantne, a nose se na cipelama, bluzama, haljinama – sve do lica.

Paleta boja pruža mnogo više od crne i bele, mada crno-bele tufnice dominiraju. Najveći “krivci” za nastanak ovog trenda su Mark Džejkobs (Marc Jacobs) i Stela Mekartni (Stella McCartney), koji su modele obukli u tufnice i tačkice od glave do pete – doslovno. Vi ne morate da idete toliko daleko, te je dovoljan jedan odevni komad kako biste bili u trendu.

tufne2 Jesenji trend – tufne tufne1 Jesenji trend – tufne 111111111111 Jesenji trend – tufne 1111111111 Jesenji trend – tufne 2333333333 Jesenji trend – tufne 123456778 Jesenji trend – tufne 11111111111 Jesenji trend – tufne zzzzzz1 Jesenji trend – tufne
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice