Kako se svi trendovi vremenom vraćaju, takav je slučaj i sa faltama. Obožavane 70-ih, ne toliko popularne desetak godina kasnije, i must have ove sezone! Maksi, midi i mini suknje još su efektnije uz falte, a haljine neuporedivo elegantnije. Kako je to već sve viđeno, kreatori su rešili da nas obuku i u faltane pantalone i kapute. Na pisti jesenje revije, ovaj trend je neizostavan.

116 Jesenji trend: Flying Pleats!

El Sab (Elie Saab) učinio je svoje haljine još moćnijim prateći ovaj trend i koristeći najpopularnije boje ove sezone.

212 Jesenji trend: Flying Pleats!

Vira Veng (Vera Wang) je, čini se, jedan od najvećih sledbenika ovog trenda. Falte nose njenu ovosezonsku kolekciju, i nisu našle svoje mesto samo na suknjama i haljinama, već i na najsitnijim detaljima.

315 Jesenji trend: Flying Pleats!

Jill Stuart kolekcija zaista oslikava jesen. Među svim bojama, dezenima i različitim krojevima, bilo je mesta i za falte. Ovako one izgledaju u dnevnoj varijanti.

414 Jesenji trend: Flying Pleats!

Jedna od najženstvenijih kolekcija ove jeseni, Valentino, savršeno je uklopila faltane suknje i kapute sa ostalim prefinjenim komadima.

512 Jesenji trend: Flying Pleats!

Ričard Čaj (Richard Chai) našao je mesta za falte u svojoj kolekciji jesenjih boja i dezena, probuđenih mnoštvom šljokica.


Dunja Bajić je u stanju da nađe inspiraciju skoro u svemu. Pored muzike i voljenih ljudi, moda je čini najsrećnijom. Voli citate i često se vodi njima. Ona je i vlasnica bloga Io Sono Fashionista, koji joj pomaže da svoju ljubav prema modi podeli sa svima.

Comments