Kada isti komad u jednoj sezoni vidimo na modnim pistama brendova kao što su D&G, Gucci, YSL, Chloe, Jason Wu i mnogih drugih, onda smo sigurni da je novi trend rođen. Ove jeseni se to dogodilo kožnim suknjama. Dužine tek nešto iznad ili ispod kolena, crne, bež, zlatne ili crvene boje – kožne suknje će vladati narednom sezonom.

LEATHER SKIRT FASHION IMPEdsRATIVE Mozilla Firefox Jesenji trend: kožne suknje

Pomama za ovakvim suknjama bila je najveća tokom osamdesetih i devedesetih, zatim je tokom dvehiljaditih opala, da bi se sada na velika vrata i skoro sasvim neizmenjenog oblika kožna suknja vratila u ormane svetskih trendseterki . To je komad u kome možete biti šta god poželite: od poslovne žene do disko dive! Ne trebaju vam stotine evra kako biste priuštile sebi ovakav komad, već ga možete naći u Asosu ili lokalnoj Zari po povoljnijim cenama. A ako već imate jednu takvu zagubljenu u ormanu iz nekog ranijeg perioda – sada je pravo vreme da je pronađete!


Milica “Venoma” Nedeljković je student ekonomije iz Beograda i autor bloga Venoma’s Fashion Diary. Obožava slatkiše i šoping, a inspiraciju traži na modnim pistama poznatih kreatora. Provodi svoje dane negde između fakulteta, kafića i večite potrage za najnižim cenama i najboljim ponudama u gradu.

Comments