Na modnim pistama svetskih modnih centara videli smo puno interesantnih i upečatljivih trendova za ovu jesen i zimu. Tu su zmijski print, koža, krzno, perje i mnogi drugi. Međutim, ako niste jedna od onih dama koje gube glavu za ekscentričnim trendovima i ako više volite da se oblačite svedeno i u svakoj prilici osećate elegantno i ženstveno, dizajneri su spremili nešto i za vas. U predstojećim sezonama jedni od najženstvenijih trendova jesu karneri i slojevite suknje nežnih boja.
Christian Dior11 Jesenji trendovi: karneri i slojevite suknje

Christian Dior

Christian Dior Ready To Wear Full length photos Paris AutumnWinter 2011 12 Vdfsogue.com UK Mozilla Firefox1 Jesenji trendovi: karneri i slojevite suknje

Christian Dior

Različiti dizajnerski brendovi širom sveta ostavili su nam širok izbor načina nošenja karnera i slojevitih suknji u narednom periodu. Možete prihvatiti predlog kuća: Christian Dior, Francesco Scognamiglio i Luisa Beccaria, i nositi raskošne karnere na haljinama i elegantne lepršave suknje, dok sa druge strane, brendovi kao što su Moschino, Fendi i Just Cavalli predlažu opuštenije varijante istog trenda koje se oslikavaju u svakodnevnim dugim slojevitim suknjama sa printom i karnerima kao detaljem oko vrata.

Francesco Scognamiglio11 Jesenji trendovi: karneri i slojevite suknje

Francesco Scognamiglio

Francesco Scognamiglio121 Jesenji trendovi: karneri i slojevite suknje

Francesco Scognamiglio

Luisa Beccaria1 Jesenji trendovi: karneri i slojevite suknje

Luisa Beccaria

Ove jeseni možete nositi karnere i na suknji, sakou ili rukavima. Možete pričvrstiti najobičniju maramu šnalom tako da pada u slojevima i na taj način dobiti trendi aksesoar. Svaki komad sa karnerima, bez obzira na boju, ove jeseni biće pun pogodak, kao i svaka slojevita suknja, bila ona kratka ili duga.

Moschino2 Jesenji trendovi: karneri i slojevite suknje

Moschino

Just Cavalli11 Jesenji trendovi: karneri i slojevite suknje

Just Cavalli

Just Cavalli2 Jesenji trendovi: karneri i slojevite suknje

Just Cavalli

Fendi11 Jesenji trendovi: karneri i slojevite suknje

Fendi

Fendi121 Jesenji trendovi: karneri i slojevite suknje

Fendi


Milica Nedeljković “Venoma” je student ekonomije iz Beograda i autor bloga Venoma’s Fashion Diary. Obožava slatkiše i šoping, a inspiraciju traži na modnim pistama poznatih kreatora. Provodi svoje dane negde između fakulteta, kafića i večite potrage za najnižim cenama i najboljim ponudama u gradu.

Comments