Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Za najnoviju kampanju Mercedes-Benz-a fotografije potpisuje Teri Ričardson (Terry Richardson), dok je u poziranju glavnu ulogu imala Džesika Stem (Jessica Stam). Džesika se slikala na krovu automobila, obučena u malu crnu haljinu sa rukavima od čipke,  kreaciju Džajlsa Dikona (Giles Deacon) za poznati brend Emanuel Ungaro. Sa konceptom A – klase, Mercedes-Benz nudi uvid u nove generacije kompaktnog automobila. Izražajan dizajn eksterijera i funkcionalnost su za svaku pohvalu. Teri Ričardson je pored fotografisanja bio zadužen i za kosu i šminku.

Mercedes Classe A 0 Jessica Stam za Mercedes Benz Concept A CLASS Mercedes Benz A Class SS2012 Terry Richardson Jessica Stam Jessica Stam za Mercedes Benz Concept A CLASS Picture 11jessica Jessica Stam za Mercedes Benz Concept A CLASS mercedes benz x terry richardson Jessica Stam za Mercedes Benz Concept A CLASS Mercedez Benz Concept A Class Jessica Stam Terry Richardson Jessica Stam za Mercedes Benz Concept A CLASS
Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice