Za najnoviju kampanju Mercedes-Benz-a fotografije potpisuje Teri Ričardson (Terry Richardson), dok je u poziranju glavnu ulogu imala Džesika Stem (Jessica Stam). Džesika se slikala na krovu automobila, obučena u malu crnu haljinu sa rukavima od čipke,  kreaciju Džajlsa Dikona (Giles Deacon) za poznati brend Emanuel Ungaro. Sa konceptom A – klase, Mercedes-Benz nudi uvid u nove generacije kompaktnog automobila. Izražajan dizajn eksterijera i funkcionalnost su za svaku pohvalu. Teri Ričardson je pored fotografisanja bio zadužen i za kosu i šminku.

Mercedes Classe A 0 Jessica Stam za Mercedes Benz Concept A CLASS Mercedes Benz A Class SS2012 Terry Richardson Jessica Stam Jessica Stam za Mercedes Benz Concept A CLASS Picture 11jessica Jessica Stam za Mercedes Benz Concept A CLASS mercedes benz x terry richardson Jessica Stam za Mercedes Benz Concept A CLASS Mercedez Benz Concept A Class Jessica Stam Terry Richardson Jessica Stam za Mercedes Benz Concept A CLASS

Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments