Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/3

Svima nama dobro su poznati mnogobrojni blagodeti joge. Reč je o jednom u nizu načina da svoje telo dovedete do savršenstva, ali je ujedno reč i o jednom od najdelotvornijih načina da vrlo brzo postignete vidljive rezultate. Osim toga, joga je itekako korisno sredstvo meditacije, jer se praktikuje u potpunom miru i tišini. Međutim, baš kao i svaka druga fizička aktivnost, ni joga nije jednostavna za praktikovanje, ali sve se može kad se hoće, zar ne? Ukoliko ovih dana nastojite da svoje ruke savršeno tonirate, evo nekoliko joga poza koje vam u tome mogu pomoći. Zagrejte se i… krećemo!

Ovu pozu stručnjaci za jogu nazivaju “pas na tri šape”. Suština se krije u tome da poza izgleda veoma opuštajuće, kao vežba istezanja, ali su vam, u stvari, sve vreme aktivne ruke, jer se na njih oslanjate, i gornji deo leđa. Onog trenutka kada jednu nogu ispravite iza sebe, vežba za vas postaje još veći izazov. Da biste postigli bolje rezultate, napravite pet izdržaja sa jednom, a potom i drugom nogom.

jogom do savrseno oblikovanih ruku 1 Jogom do savršeno OBLIKOVANIH ruku

Da li možete da napravite špagu? Ukoliko je vaš odgovor da, onda imamo još bolji predlog za vas – da špagu radite u stajaćem položaju, oslanjajući se na jednu ruku. Suština je da se bočno oslonite na svoju ruku, koja treba da bude ispravljena, a telo odignuto od zemlje, i da potom nogu, pod uglom od 180 stepeni, ispravite iznad glave i stopalo zadržite rukom. Pet puta udahnite i izadhnite u ovom položaju, a potom zamenite noge.

jogom do savrseno oblikovanih ruku 2 Jogom do savršeno OBLIKOVANIH ruku

Editors choice