Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Stres ne možete da izbegnete i lekarske savete tipa “izbegavajte stres” treba zabraniti nekim zakonom o etici. I sam pokušaj izbegavanja stresa predstavlja napor i stres sam po sebi. Pametnije vam je da se opuštate kad god možete, da nađete ventile za nagomilani naboj i da pokušate sa nekim strategijama koje mogu da vam pomognu. Evo još nekih korisnih saveta o umanjivanju stresa.

Ukoliko vam smeta žamor i zvuci sa strane vam remete koncentraciju na poslu (ili vam smetaju da zaspite, ili su svi jednostavno preglasni za vas), koristite čepiće za uši. Možda vam neće biti prijatno da ih imate u ušima, dok se ne naviknete, ali oni zaista pomažu.

Ukoliko vam se stalno dešava da ležete kasnije nego što ste planirali, podesite alarm koji će vas podsetiti da je vreme da prekinete sve aktivnosti i odete u krevet.

Napravite raspored stvari u kući i na poslu tako da uvek tačno znate gde je ono što vam treba – odredite mesto za svaku stvar.

View this post on Instagram

@voguegreece cover story outtakes ❤️

A post shared by kat irlin (@kat_in_nyc) on

Čim osetite napetost i nervozu – dišite. Udišite lagano kroz nos, izdišite još laganije kroz usta, sve dok ne osetite da napetost popušta.

Posao se nagomilava, jer vas strah od neurađenog sputava da uopšte počnete. To je znak da vam je potrebna promena, pre nego što vas stres savlada.

Razgovarajte o svojim problemima. Ljudi oko vas imaju slične probleme, a neki su pronašli neka rešenja, koja vam mogu biti od koristi.

Editors choice