Jubilarni, 15. po redu Sajam obrazovanja EDUfair™ biće održan 9. i 10. marta u hotelu Crown Plaza u Beogradu, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Grada Beograda. Tokom dva dana trajanja ove manifestacije, posetiocima će se predstaviti domaći i strani univerziteti, fakulteti i visoke škole, a u godini jubileja sajam donosi dve značajne novine. Prvi put među izlagačima su i srednje škole, a na otvaranju Sajma obrazovanja u petak, 9. marta u 12 sati biće proglašen pobednik takmičenja za najomiljenijeg profesora Srbije, koji je ovo laskavo priznanje dobio zahvaljujući glasovima učenika.

Pod sloganom „Šta upisuješ“ Sajam obrazovanja će okupiti učenike osnovnih i srednjih škola, buduće brucoše, studente, njihove roditelje i mlade profesionalce. Svi oni će imati priliku da se upoznaju sa studijskim programima i uslovima studiranja na više od 100 domaćih i stranih visokoškolskih ustanova, da saznaju kako da konkurišu za stipendije, ali i kakve su mogućnosti školovanja na master i doktorskim studijama. Posetioci će moći da se informišu o programima razmene učenika i studenata, a kao što je pomenuto, novina na ovogodišnjem sajmu je učešće srednjih škola, što će biti odlična prilika da se mali maturanti već sada na jednom mestu upoznaju sa mogućnostima za nastavak školovanja.

NIK 2801 Jubilarni Međunarodni sajam obrazovanja EDUfair™

Sajam obrazovanja EDUfair™ nastavlja tradiciju predstavljanja ne samo domaćih već i stranih fakulteta i univerziteta, a ovogodišnji izlagači dolaze iz Amerike, Austrije, Velike Britanije, Grčke, Kanade, Letonije, Nemačke, Češke, Italije, Francuske, Slovačke, Slovenije…

U okviru pratećeg programa na Sajmu obrazovanja biće održano nekoliko interesantnih radionica. Schiller International University organizuje radionicu o prednostima studiranja na ovom univerzitetu, koji pruža mogućnost prebacivanja sa jedne na drugu lokaciju tokom studija. Glavni kampus se nalazi na Floridi, u gradu Tampa, a imaju kampuse i u Hajdelbergu, Madridu i Parizu. O uslovima studiranja na ovom univerzitetu govoriće Branislav Luji, evropski direktor za marketing i upis studenata.

NIK 3560 1 Jubilarni Međunarodni sajam obrazovanja EDUfair™

Svečanom otvaranju Sajma obrazovanja 9. marta, u 12 sati, prisustvovaće predstavnici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Grada Beograda, rektori, dekani i brojni profesori.

Posetioci će moći da učestvuju u nagradnim igrama koje su za njih spremili prijatelji Sajma, a među nagradama su letovanje za dvoje, pokloni Red Bull-a, Fit pass članske karte…

Sajam će biti otvoren od 10 do 18 sati. Pojedinačna ulaznica košta 100 dinara, grupna 70 dinara, a uz registraciju na sajtu ulaz je besplatan.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments