5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

“Let the Night Fall” je naziv letnjeg editorijala za magazin “Zoo” u kome glavnu ulogu ima nemački model Julija Stegner (Julia Stegner). U kombinaciji sedamdesetih i modernom outfit-u, pozirala je ispred objaktiva Filipa Geja (Philip Gay).  Stilistkinja na editorijalu je bila Andin Azulej(Ondine Azoulay), koja je ovom prilikom je odabrala modele koje potpisuju: Max Mara, Givenchy, Burberry i Miu Miu. Uživajte u vrhunskom obliku elegancije i ženstvenosti.

julia stegner1 Julia Stegner za Zoo 2011. julia stegner5 Julia Stegner za Zoo 2011. julia stegner2 Julia Stegner za Zoo 2011. julia stegner3 Julia Stegner za Zoo 2011. julia stegner15 Julia Stegner za Zoo 2011. julia stegner12 Julia Stegner za Zoo 2011. julia stegner10 Julia Stegner za Zoo 2011. julia stegner11 Julia Stegner za Zoo 2011. julia stegner9 Julia Stegner za Zoo 2011. julia stegner8 Julia Stegner za Zoo 2011. julia stegner7 Julia Stegner za Zoo 2011. julia stegner17 Julia Stegner za Zoo 2011. julia stegner6 Julia Stegner za Zoo 2011.
Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice