San svake žene je da izađe iz salona sa hidriranom, osveženom i beskrajno sjajnom kosom. Žene žele pokretljivu kosu sjajnu kao ogledalo, ali često nemaju vremena da urade dubinski tretman. S obzirom na to da su naši naučnici među pionirima luksuzne nege za kosu, sasvim je prirodno da su baš oni otkrili jedan od najbržih načina za ulepšavanje kose u okviru Kérastase-a kroz tehnološku inovaciju, Lamellar. Sada, žene mogu imati mekoću i sjaj u nekoliko minuta.

K WATER: NAŠ PRVI ZAGLAĐUJUĆI TRETMAN ZA INTENZIVNO SJAJNU KOSU BEZ OTEŽAVANJA!

Za one periode kada je kosa suva, gruba ili jednostavno nije u najboljem izdanju, K Water je savršeno rešenje. Kao ekskluzivna salonska usluga, sa jedinstvenom profesionalnom koncentracijom, K Water olakšava svakodnevni život u salonu. U pitanju je trenutno rešenje za venčanje ili neki poseban događaj, brzo i jednostavno kao dodatak bilo kojoj Kérastase usluzi.

K WATER  Odvaži se da zasijaš 1 K WATER: Odvaži se da zasijaš!

Koristeći tehnologiju Lamellar, K Water se trenutno aktivira u dodiru sa vodom kako bi kreirao glatku površinu na kosi. Nakon ovoga kosa je sjajna, lepršava i mekana. U pitanju je potpuna transformacija za savršenu kosu u trenu.

LAMELLAR TEHNOLOGIJA
TRENUTNO ZAGLAĐUJUĆI EFEKAT
VIŠE OD KLASIČNE NEGE

Nakon godina istraživanja, L’Oréal Advanced Research je kreirao inovativni Lamellar tretman.

Ova formula u vodenom stanju se sastoji od jedinstvene mešavine veoma laganih molekula (amino kiselina i proteina) koji su u stalnom pokretu. Ovi molekuli se nakon kontakta sa vodom organizuju u ultra fini lamelarni omotač za samo nekoliko sekundi.

Kosa je trenutno zaglađena i vidljivo transformisana bez osećaja otežavanja. Trenutni sjaj. Bez osećaja težine. Jedinstvena pokretljivost.

Kerastase 19 K WATER Flacon 400ml EC4 401 K WATER: Odvaži se da zasijaš!
Comments