Sve veze sa svim pogrešnim tipovima, odavno ste okončali. Kad napravite popis njihovih nepodnošljivih mana, svi su bili pogrešni na sličan način. Jedan vas je obasipao toplim osećanjima, ali je bio ljubomoran, lud i nasilan, drugi je bio miran i fini, ali pun potisnutog besa, od koga je postajao hladan, zatvoren i udaljen i uvek raspoložen da vas kazni, treći je bio uvek raspoložen za akciju i stalno u pokretu i uvek mu je nešto bilo preče od vas…

I šta je zajedničko svim tim pogrešnim tipovima?

Sebičnost. Vi ste davali i davali, a ono što je vama bilo potrebno dobijali ste na kašičicu i samo u određenim okvirima.

Pa, dosta vam je toga. I došlo je vreme da shvatite da nisu svi muškarci isti, samo se za vas lepe isti tipovi.

Da li to znači da su se vama prosto sviđali takvi?

Nedorasle inadžije, šarmantni i površni, nesposobni za posvećivanje i davanje.

Da su vam labilni sebičnjaci bili ciljna grupa?

tumblr lxxedn4YCF1qmme6no1 500 Kad promeniš ciljnu grupu

Ona menja ciljnu grupu

Znate odgovor. Ne biste privlačili takve, da nešto u vama nije fokusirano na potrebu da se kidate oko muškaraca, rušite njihove zidove, probijate blokade, pokušavate da doprete do njih. I ne uspevate. Jedino dopirete do njihove slabosti i besa, kojim vam se suprotstavljaju i guraju vas od sebe. Frustrirajuće. Ali niste odustali dok vam se nije smučilo. Dok se niste osetili iscrpljeno, prazno i besmisleno. I dok niste pomislili da ste spremni i da budete sami, ako nema nikog drugačijeg za vas.

Comments